COP DUR A DOMICILI

El Robles Força Lleida ensopega a la pista de l’Alcorcón (81-63) en un partit en què ha anat sempre per darrere el marcador. Les locals han estat més encertades en atac i han fet bona la renda aconseguida a la primera meitat en un tercer quart de poc control. Tot i el resultat, les lleidatanes no han abaixat els braços i han pogut reduir el desavantatge en el darrer temps.

El matx ha arrencat amb moltes imprecisions a les dues cantonades que es traduïen en nombroses pèrdues i un marcador baix. L’equip no es trobava còmode en l’atac posicional i tan sols podia sumar des de la línia de personal. Magalí ha estat l’encarregada de mostrar el camí amb una gran jugada individual, però quatre triples de les locals obrien una escletxa de 12 punts al marcador que complicava la feina a les lleidatanes.

Abril Rexach tancava el primer quart amb un triple antològic sobre la botzina (21-12) que havia de servir per donar confiança a les seves. Les de Ruben Petrus han mostrat una cara diferent a l’inici del segon temps. Les dues primeres cistelles de Peña i Rexach reduïen la diferència a només 5 punts, però les madrilenyes aplicaven molta intensitat al joc i posaven un preu molt alt a la victòria.

4 punts consecutius de Magalí han permès tornar a ajustar el duel, però l’equip s’ha quedat encallat als 23 punts mentre l’Alcorcón tornava a fer gran la ferida. Una darrera cistella d’Iris Tribó al fil del descans deixava el partit amb un 38-25 per als segons 20 minuts.

El conjunt del Segrià ha tornat dels vestuaris motivat per intentar el repte d’aixecar 13 punts com a visitant. Les jugadores de Ruben Petrus han firmat uns bons primers minuts de la represa connectant amb Aya Traoré, que tornava a l’equip després del compromís de seleccions. La senegalesa ha començat a fer girar l’engranatge bordeus incomodant la pivot rival i anotant, fins i tot, des del perímetre. Cerqueda també col·laborava en l’anotació amb diverses cistelles i l’equip tornava a rebaixar la barrera dels 10 punts sense fer massa soroll.

En el millor moment del Robles Força Lleida, els triples rivals han tornat a ser determinants. Un ampli parcial en contra provocat per l’encert total de la visitant Aranda des del perímetre (5/5 en T3) ha trencat definitivament el matx.

Les locals han sabut gestionar de forma solvent el seu avantatge durant la resta de la segona meitat tot i els múltiples intents de les lleidatanes, que no han perdut la cara al partit i han aconseguit marxar amb un millor sabor de boca tancant el matx amb un parcial favorable en el darrer quart.

La lliga torna el dissabte vinent a les 19:00 hores al Barris amb la visita de l’Aranguren Mutilbasket, en un altre duel directe a la mitja taula.