CREURE FINS AL FINAL

L’ICG Força Lleida suma una victòria molt meritòria a la pista del Fuenlabrada després d’aixecar 12 punts de desavantatge. En un partit que ha tingut de tot, el gran nivell mostrat pels lleidatans durant el tercer quart (14-27) ha estat clau per capgirar el matx. Als jugadors bordeus, no els ha tremolat el pols en els moments decisius per tombar un equip que la temporada passada militava a l’ACB i mantenir el gran moment de forma i de resultats.

El conjunt de Gerard Encuentra tornava de visita a la Comunitat de Madrid per treure’s l’espineta de l’ajustada derrota de la setmana passada contra l’Estudiantes. Simeunovic semblava que s’havia marcat la revenja entre cella i cella i aconseguia 9 dels primers 11 punts de l’equip en un inici molt disputat. Minuts d’avantatges ínfims fins que Brito, Lobo i Vega han irromput al partit amb ganes de sacsejar els fonaments del Fuenla. Anotacions dels tres jugadors des del perímetre per tancar el primer quart amb un 17-20 a favor.

Els madrilenys arrencaven el segon quart fent mal des de la línia de 6,75 i dominant el rebot. L’ICG Força Lleida no trobava l’encert des de cap posició i ho aprofitaven els locals per agafar revolada en l’electrònic i posar-se 12 punts per sobre a un minut del descans. Brito anotava un triple per retallar la renda negativa de dobles dígits, però de poc servia a l’equip lleidatà, que veia com Fuenlabrada sumava dos punts més en el tram final del segon període, que es tancava amb un resultat de 45-34.

Piano piano i retallant. L’ICG Força Lleida picava pedra per a posar-se al partit amb un Kuath efectiu sota cistella. Una antiesportiva xiulada en un moment de controvèrsia a Villar acabava amb Jordi Ribas agafant les regnes del partit. Javi Vega capgirava el marcador amb un triple i Varela, des del tir lliure, mantenien l’equip dos per sobre per anar al davant al darrer quart. (59-61)

Darrers minuts de frec a frec entre Fuenlabrada i ICG Força Lleida. L’equip lleidatà ha mantingut el punt de pausa i el cap fred que requeria el partit per endur-se un duel amb remuntada inclosa i sumar una victòria importantíssima a domicili per 73-75. Un equip que lluita, un equip que creu.

Post Partit Gerard Encuentra

Actualitat

DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les