CRÒNICA J.1| Victòria de mèrit. Força Lleida 86 – 66 Iberojet Palma

El Força Lleida comença la lliga amb victòria al Barris Nord al guanyar 86-66 a l’Iberojet Palma en la jornada 1. L’equip de Jorge Serna ha estat endollat durant l’encontre i no ha abaixat els braços davant un rival dur com l’equip de Mallorca.

El Força Lleida ha sortit molt endollat al partit marcant un parcial de 13-2 en el marcador, fet que ha obligat a l’Iberojet Palma a demanar un temps mort matiner. Els visitants no estaven còmodes davant l’encert dels de la Terraferma, i s’ha notat en la revolada que ha agafat el Força Lleida en el marcador, ampliant més la distància fins posar-se a +20 en l’electrònic (24-04). Obi Kyei i Filip Djuran anotaven els seus TL i Robert Turner ha sortit com un llamp en les seves jugades, oferint punts des de totes bandes i esmaixada inclosa. El 1Q ha finalitzat amb un 26-10 en el lluminós.

Igual d’encertat ha començat el segon quart pels jugadors de Jorge Serna, que no han afluixat en els primers minuts. Un bon Eric Stutz defensant sota cistella i Feliu i Chapela anotant des de la línia de 6’75 han bloquejat a l’Iberojet Palma, que seguia sense trobar el seu lloc a la pista, fins els últims 5 minuts del quart. El Força Lleida s’ha estancat als 36 punts i els visitants ho han aprofitat per retallar distàncies (36-19) i obligar a Jorge Serna a demanar TM. La pausa ha fet reaccionar als de negre, que han acabat situant el marcador 40-25 per anar al descans.

L’aturada ha activat encara més al Força Lleida i encara més a Filip Djuran que, amb dos triples consecutius, ampliava l’avantatge a l’electronic (50-32) en el tercer quart. Després d’oportunitats que Palma no deixava escapar per encistellar, sorgia altre cop Filip Djuran amb un altre triple que mantenia la distància al marcador (53-35). Mbaye seguia sumant per al Força Lleida amb 2TL i posava el +20 de distància. I quan semblava que el partit s’igualava en quant al joc, apareixia novament Filip Djuran, amb el canell trencat des de la línia de 6’75, que tornava a sumar-ne 3.

L’últim quart ha començat amb intercanvi de triples (1-2) a la pista. L’Iberojet Palma ha posat la directa i no desaprofitava cap oportunitat que se li posava per davant, fet que ha portat a Jorge Serna a demanar TM per redirigir el partit cap als seus interessos. Sergi Quintela ha sortit amb la lliçó apresa, anotant 2 triples que donava ales al Força Lleida ampliant el marcador a 70-53 i hi sumava l’encert dels TL. Félix Alonso s’ha vist obligat a demanar TM per a aturar la dinàmica dels de casa i, tot i retallar punt fins a situar-se 10 per sota, l’equip de Lleida no donava treva en el lluminós. Eric Stutz es feia propietari de les pilotes que queien mortes sota cistella visitant i això, sumat a l’encert continu dels locals, tornaves a ampliar la distància a +20 fins acabar el partit 86-66.

MVP i màxim anotador del Força Lleida: Sergi Quintela (23v i 19p)

Anotadors Força Lleida: Turner (7), Stutz (7), Djuran (17), Chapela (10), Sierra, Badal (3), Oliva, Mbaye (8), Fall (2), Brià, Quintela (19) i Kyei (13)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24