CRÒNICA J.11 | Lluitant fins l’últim sospir. Força Lleida 67 – 70 Liberbank Oviedo

El Força Lleida no ha pogut sumar la novena victòria de la temporada al perdre al Barris Nord per 67-70 davant el Liberbank Oviedo en la jornada 11 de la LEB Or.

No ha començat encertat el Força Lleida en el tir ni en el rebot en un inici de partit on, malgrat avançar-se en el marcador, el Liberbank Oviedo ha estat més fi de cara a cistella amb un parcial 0-10 que ha obligat a Jorge Serna a demanar el primer TM del partit. Els visitants portaven la directa posada i han seguit sumant, en canvi els de la Terraferma han estat 7 minuts sense anotar. Kyei ha desencallat el marcador local i s’hi han sumat Mbaye i Chapela per acabar el 1Q 12-23.

L’equip ha començat a trobar-se més còmode en l’inici del segon quart, on s’ha vist el grup més ferm i atent en defensa i més encertat en atac. Chapela, Feliu i Djuran des de la línia de 6’75 s’encarregaven de retallar distàncies en el lluminós del Barris Nord. Un Sergi Quintela omnipresent en totes les posicions recuperava i robava pilotes al rival, que finalitzaven en jugades llampec i punts en el marcador. L’equip s’ha posat a -6 en l’electrònic per anar al descans (34-40).

Malgrat l’Oviedo no en perdonava ni una, Stutz, Djuran i una esmaixada de Fall posaven el Força Lleida dins el partit (-3) en l’inici del tercer quart. Els visitants han tornat a distanciar-se +10 després d’un parell d’errades del Força Lleida i Jorge Serna ha demanat TM per intentar recuperar les bones sensacions sobre el parquet però el 3Q ha acabat altre cop amb +10 d’Oviedo (47-57).

Bon inici de l’equip en l’últim quart en quant a rebots, recuperacions, joc ràpid i encert. Amb un parcial 4-0, Javi Rodríguez demanava TM per evitar que el Força Lleida pogués fer el seu joc de bon inici però Ablaye Mbaye, amo i senyor de la cistella retallava per posar l’equip a només 2 punts per sota. A falta de 4 minuts per al final del partit, un triple de Sergi Quintela situava l’equip davant en el marcador, fet que no es produïa des del 2-0 inicial. A partir d’aquí, el lluminós ha anat ballant un punt amunt i un punt avall fins l’últim sospir, on el partit s’ha decantat per la banda del Liberbank Oviedo amb un 67-70 final.

MVP de l’equip: Ablaye Mbaye (17v)

Màxim anotador de l’equip: Filip Djuran (16p)

Anotadors Força Lleida: Turner (2), Djuran (16), Chapela (9), Sierra (4), Badal (7), Mbaye (12), Stutz (2), Brià, Lafuente, Fall (4), Quintela (5) i Kyei (6)

Ja disponible la roda de premsa post partit de l’entrenador del Força Lleida Jorge Serna:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24