CRÒNICA J.12 | TAU Castelló 70 – 66 Força Lleida

El Força Lleida ha perdut aquest vespre a casa del TAU Castelló per 70-66 en la jornada 12 de la lliga LEB Or.

Inici igualat al pavelló Ciutat de Castelló durant els primers minuts de partit. Després d’uns instants amb desencert per part dels dos equips i amb un parcial de 7-0, Jorge Serna ha demanat el primer TM del partit per intentar trobar les bones sensacions des d’un bon principi. I així ha estat que, amb dos triples de Chapela i un Sierra bé en defensa i amb accions de mèrit han posat al Força Lleida per davant el partit marcant un 16-19 a final del primer quart.

Segon quart similar als 10 primers minuts de partit, amb tots dos equip intentant dominar en el joc. Però el Força Lleida ha sapigut mantenir l’avantatge en el marcador gràcies a les bones actuacions de Stutz tant en atac com en defensa, qui ha esdevingut el jugador destacat de l’equip en la primera part de l’encontre. El lluminós ha anat al descans amb 30-34.

Un parcial de 12-0 en l’inici el tercer quart ha obligat als homes de Jorge Serna ha canviar el xip en el joc per tornar a enganxar-se el en partit. El TAU Castelló ha mostrat en el tercer quart el seu joc més anotador i que li ha permès capgirar l’electrònic per posar-se per davant i aconseguir el màxim avantatge en el partit amb +11 en el marcador. El Força Lleida ha reaccionat a les acaballes del període amb un triple de Chapela que ha obligat a Toni Ten a demanar temps mort i evitar que els de la Terraferma s’apropessin en el marcador. El tercer quart ha acabat amb 54-47.

Els locals han tornat a posar-se a +11 en l’inici de l’últim quart a Castelló però els Força Lleida ha apretat en el joc aconseguint una bona defensa que ha culminat amb dues pèrdues de possessió del Castelló i errades profitoses per a l’equip de Jorge Serna. Els darrers minuts del partit han estat més igualats en un joc on el Força Lleida ha retallat distàncies fins situar-se a -3 i ha tingut l’empat en les mans de Quintela en un triple que no ha entrat. Malgrat que els de Castelló anaven dominant en el marcador, el Força Lleida anava xafant el talons al rival però no ha estat suficient per a poder guanyar el partit, que ha acabat decantant-se per la banda local amb un 70-66 final.

Millor jugador i màxim anotador del Força Lleida: Adrián Chapela (19v i 14p)

Anotadors de l’equip: Turner III (13), Djuran, Chapela (14), Sierra (2), Feliu (7), Oliva, Mbaye (8), Stutz (11), Brià, Fall, Quintela (5), Kyei (6)