CRÒNICA J.3| Força Lleida 70 – 75 Retabet Bilbao Basket

El Força Lleida ha perdut aquesta tarda per 70-75 davant el Retabet Bilbao Basket en la jornada 3 de la LEB Or que es jugava al pavelló Barris Nord de Lleida.

El partit ha començat amb poc encert tant pel Força Lleida com pel Retabet Bilbao Basket. Un parcial de 04-07 ha marcat els cinc primers minuts de partit. Però el Retabet Bilbao Basket, amb 4 tirs seguits, tots des de la línia de 6’75 a començat a agafar avantatge. Veient la distància que agafaven els visitants en el marcador, el Força Lleida intentava posar-se en el partit. Obi Kyei s’ha encarregat d’escurçar distàncies en el lluminós amb 7 punts i provocant un 2+1 que ha encistellat. El 1Q ha acabat amb un 14-19.

El Força Lleida ha sortit fort en el segon quart amb Stutz i Sierra dominant en el rebot defensiu i creant jugades d’atac. Els visitants no veien cistella i s’han estancat als 28 punts, la qual cosa han aprofitat els de negre per a començar a sumar i mostrar la seva millor versió. Filip Djuran ha anotat el triple que posava als de la Terraferma per davant en el marcador per primer cop en el partit (30-28) a falta de 2 minuts per al final del 2Q. Robert Turner volia rematar el marcador i ho ha fet amb un altre triple a 50 segons per arribar al descans. Els de blanc lluitaven per retallar la diferència de punts i s’han posat a -4 a falta de 03:4 segons per al descans amb un triple. Després de 2 TM al Barris Nord consecutius, el lluminós ha acabat 35-31.

Després del descans han aparegut Djuran i els seus triples per agafar revolada i posar l’equip local a una màxima de 12 punts en els primers cinc minuts del 3Q. La rapidessa de Turner i el seu encert han ajudat a sumar en el marcador en un quart on cap dels dos equips ha afluixat. El Bilbao no ha abaixat els braços tot i la distància en l’electrònic i ha posat la cinquena per a retallar punts i anar a l’últim quart amb un 55-50 favorable als de la Terraferma.

L’apretat marcador ha posat els nervis al parquet en els últims 10 minuts de partit. Els dos equips feien la seva feina en atac i defensa però els visitants han aprofitat les errades dels de negre per no fallar i Jorge Serna s’ha vist obligat a demanar TM. Djuran tornava a ampiar la distància a l’electrònic però els de Bilbao apretaven els talons fins que s’han posat a -1 a falta de 3 minuts i mig per acabar el partit. Els ultims minuts han estat dominats per un Bilbao que ho anotava tot i no deixava escapar cap oportunitat que se’ls presentava sobre la pista. A falta de 15 segons per acabar el partit Stutz anotava 3 TL i posava l’equip a -1 (70-71) però després d’anades i tornades des dels tirs lliures, el Retabet Bilbao Basket ampliava la distància fins acabar el partit 70-75 i s’emportava la victòria.

MVP i màxim anotador de l’equip: Filip Djuran (20v i 18p)

Anotadors Força Lleida: Turner (10), Stutz (9), Djuran (18), Chapela (2), Sierra (9), Badal, Oliva, Mbaye (6), Brià, Quintela (2), Kyei (14)

Escolta el post partit de Jorge Serna:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24