CRÒNICA J.30 | ICG Força Lleida 68 – 52 Sáenz Horeca Araberri

L’ICG Força Lleida ha guanyat al Sáenz Horeca Araberri 68-52 i aconsegueix la 15a victòria de la temporada.

Bon inici de partit de l’ICG Força Lleida. Una combinació de triples de Djuran al costat de Feliu han obert el marcador, que ha estat per davant durant tot el quart. Les bones recuperacions de l’equip han posat el marcador 11 punts de diferència pels locals. Aquest avantatge ha obligat Povea, entrenador visitant, a demanar temps mort amb el marcador 17-6. Quan faltaven 3 minuts per acabar el quart, l’ICG ha començat a tenir problemes per a trobar cistella, entre ells Shaquille Cleare. La defensa en zona dels visitants ha tingut efecte en un principi, però els homes de Serna han sabut trencar-la des de la llarga distància. El resultat al final del quart ha estat de 20-12.

El segon quart ha començat amb molt encert per als dos equips. L’equip rival ha demanat temps mort a causa de la bona defensa de Djuran i Ablaye i les bones recuperacions de Kyei. L’encert de Djuran des del 6’75  ha portat als locals a ficar la màxima diferència amb 17 punts per sobre, amb un marcador de 33-16. Aquest marge ha permès a Djuran i Shaquille combinar amb facilitat i trobar cistella sense gaires problemes. L’Araberri ha tornat a ficar-se en zona per evitar les penetracions quan faltaven 4 minuts de joc, però no ha estat suficient. L’equip lleidatà, tot i això, seguia aprofitant les errades dels visitants i marxava al descans liderant el marcador, 40-26.

L’inici del tercer assalt ha sigut poc encertat per part dels 2 equips, que han estat uns minuts sense anotar. Djuran i Stutz han acabat amb la mala ratxa de l’equip lleidatà i l’Araberri no aconseguia anotar i s’han vist obligats a demanar temps mort. Tot i l’intent de l’equip rival, la bona jugada de recuperació per part de Quintela juntament amb Chapela han aconseguit anotar de tres. Stutz, d’altra banda, aconseguia amb un alley-oop la màxima diferència de 20 punts per sobre al marcador (49-29). L’Araberri, tot i no baixar els braços, no aconseguien frenar els de negre El quart ha finalitzat amb un marcador de 57-34.

Miki Feliu ha trencat amb la mala ratxa d’inici d’aquest últim quart on els dos equips no anotaven. El seguit de punts de l’Araberri han fet que el Jorge Serna demanés dos temps morts per evitar la reducció de la diferència de punts. Quan faltaven dos minuts, el parcial d’aquest quart era de 7-15. Una esmaixada de Stutz ha acabat de trencar el partit i ha permès a Serna introduir al partit a Marc Civera i Roger Benavente, jugadors juniors de la base del Força Lleida que debutaven amb el primer equip. El resultat al final del partit ha estat 68-52.

L’equip ha aconseguit la 15a victòria de la temporada i permet seguir amb opcions per entrar a play-off

Jugador més valorat del partit: Stutz (21v)

Màxim anotador del partit: Djuran (16p)

Anotadors ICG Força Lleida: Civera, Djuran (16), Chapela (3), Badal (10), Mbaye (4), Stutz (8), Steel (9), Benavente, Cleare (14), Quintela, Djukanovic (2), Kyei (2)

Ja podeu veure el post partit de Jorge Serna al nostre YouTube:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24