CRÒNICA J.31 |Levitec Huesca 74-77 ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida ha guanyat al Levitec Huesca per 74-77 i aconsegueix la 16a victòria de la temporada.

El primer quart del partit s’ha desenvolupat amb igualtat com a tònica dominant. Tots dos equips trobaven cistella amb facilitat i no eren capaços d’aturar les jugades ofensives rivals. Dues recuperacions quasi consecutives d’Obi Kyei i l’efectivitat de Quintela i Djuran donaven una avantatja de 4 punts als visitants. Els locals, per la seva part, responien amb un parcial de 7-0 que ficava el 16-13 en el marcador. Filip Djuran, jugador més destacat de l’encontre. ha mantingut l’equip viu durant el darrer tram del primer període amb les seves cistelles. Els atacs seguien trobant fàcilment el cèrcol rival i el marcador ha acabat amb un 24-23 pels locals.

El  segon quart comença amb problemes pels atacs, que no troben la forma de superar els entramats defensius que han proposat tots dos entrenadors. Arribats al segon minut del quart, Shaq inaugurava el marcador amb una gran acció individual al pal baix. L’ICG Força Lleida no trobava el seu moment en el partit i això ha obligat a Serna a aturar el rellotge després d’un parcial local d’11-4. Després del temps mort, Shaq i Quintela han fet reaccionar els de taronja amb dues cistelles en menys de 20 segons, fent que Guillermo Arenas, entrenador local, aturés el cronòmetre per reactivar els seus jugadors. A falta de 2 minuts per arribar a la mitja part, l’ICG ha aconseguit un parcial de 3-8, situant el 45-39 al final dels primers 20 minuts.

El tercer assalt ha començat amb una mala ratxa anotadora per als dos equips. A partir del tercer minut, tant Chapela com Quintela facilitaven a Djuran la feina i Mbaye i Miki Feliu tancaven línies en defensa i aconseguien rebots defensius molt importants. Cap dels dos equips era capaç de superar a l’altre i els punts arribaven a comptagotes.  El resultat al final del tercer període a estat de 57-51, mateixa diferència que a la mitja part.

Els darrers 10 minuts del partit han començat amb grans accions defensives dels homes de Jorge Serna. Les bones defenses de Mbaye i Feliu seguien donant ales als lleidatans, que després d’un parcial de 3-9, aconseguien igualar el partit a falta de 7 minuts pel desenllaç. Aquesta embranzida ha obligat a l’equip local a aturar el partit. Després d’aquesta aturada, s’ha produït un intercanvi de cistelles, que s’ha prolongat fins els darrers minuts del quart. Djuran s’ha posat l’equip a l’espatlla i les defenses dels locals no han pogut aturar-lo. El serbi, amb 27 punts, ha estat un vertader mal de cap pels d’Osca. A falta d’un minut pel final, l’equip de la Terra Ferma aconseguia ficar-se per davant en el marcador, 69-72. Els lleidatans havien estat per darrere en l’electrònic des dels primers instants del partit, però han estat capaços de capgirar el resultat en l’instant més important. Els darrers punts de tots dos equips han estat des de la línia de tir lliure, però el Levitec Huesca no ha tornat a tenir el lideratge en el marcador.

L’ICG Força Lleida s’emporta la 16a victòria de la temporada per 74-77 i segueix somiant amb una plaça pel play-off.

Jugador més valorat i màxim anotador del partit: Djuran (24v i 27p)

Anotadors ICG Força Lleida: Bergadà, Djuran (27), Chapela (1), Badal (4), Mbaye (4), Stutz (10), Steel, Lafuente, Cleare (10), Quintela (14), Djukanovic (1), Kyei (6)

Ja pots escoltar la roda de premsa post partit de Jorge Serna:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24