CRÒNICA J.32 |ICG Força Lleida 88-90 Leyma Coruña

L’ICG Força Lleida ha perdut davant el Leyma Coruña 88-90 al final de la pròrroga al partit corresponent a la jornada 32 de la Lliga LEB Or.

Domini de l’equip visitant en l’inici del partit. Leyma Coruña ha començat amb la sisena marxa posada en un primer quart on els homes de Jorge Serna han anat a remolc. Els gallecs es distanciaven en el lluminós, però 5 triples seguits de Djuran (2), Quintela, Stutz i Obi retallaven la diferència en el marcador per a posar-se 1 punt per sota (20-21). Però els de taronja han reaccionat i han tornat a agafar embranzida quan faltava 1 minut per acabar el primer quart, que ha obligat a Jorge Serna a demanar el primer temps mort del partit. Finalment, les coses no han canviat gaire i l’electrònic ha acabat amb un resultat de 22 – 30.

L’ICG Força Lleida ha començat el segon quart molt endollat i enèrgic, amb un contraatac de Miki Feliu, triples de Djuran i un Eric Stutz molt atent sota cistella per recuperar i anotar. El Leyma Coruña estava erràtic en el tir aconseguint fer només dos punts en quatre minuts. Els de negre, aprofitant el poc encert del rival, han aconseguit posar l’empat en l’electrònic de la mà d’Stutz (32-32) i el mateix Stutz, amb 2 punts més, avançava l’equip per primer cop en el partit (34-32) i obligava a Gustavo Aranzana a demanar temps mort, que ha ajudat als visitants a aturar la bona ratxa dels de la Terra Ferma. Els últims minuts del segon quart han estat molt igualats en el marcador, que ballava un punt amunt, un punt avall. Jorge Serna s’ha vist obligat a demanar temps mort durant els últims segons a causa del bon parcial que ha fet l’equip visitant (0-8). Leyma Coruña s’ha distanciat al marcador deixant un resultat final del quart de 42-50.

Els gallecs han començat fort el tercer quart del partit amb una diferència d’11 punts al marcador (45-56). L’equip lleidatà ha intentat retallar el marge amb dos triples, un de Miki Feliu i l’altre de Djuran, però el rival trobava cistella amb facilitat. A falta de cinc minuts per acabar el quart, els dos equips han tingut problemes per anotar. Cleare ha acabat amb aquesta mala ratxa anotant amb un gantxo, i les recuperacions de Djukanovic que aprofitava el nul encert del Coruña posava el marcador a +2 punts de diferència a tres minuts pel final del quart. Leyma Coruña ha estat 6 minuts sense anotar i, quan Quintela aconseguia igualar el marcador, l’equip visitant ha tornat a agafar embranzida i ha tornat a deixar l’electrònic set punts per sobre, amb un resultat final de 58-65.

Els jugadors de Jorge Serna han començat l’últim quart del partit obrint el marcador amb dos tirs per part d’Obi Kyei, seguits d’un triple de Djuran. Els de la Terra Ferma aprofitaven les errades del Leyma Coruña per a tornar a retallar distàncies al marcador. El tir de tres punts que anotava Quintela posava als nois de Jorge Serna a tan sols 3 punts a cinc minuts d’acabar el partit (70-73). Quintela recuperava pilotes i la bona connexió entre Cleare i Stutz feia que aquest últim anotés de dos (76-77). Les bones defenses de l’ICG Força Lleida, unit al soroll dels aficionats que animaven a l’equip, han reduït les possibilitats d’anotar de l’equip rival. A tan sols 2 segons per acabar el partit, Djuran ha anotat un triple per empatar en el marcador 79-79 al final del temps reglamentari.

Leyma Coruña ha fet un parcial de 0-6 (79-85) durant el primer minut i mig de pròrroga, fent que l’entrenador de l’ICG Força Lleida sol·licités temps mort. L’aturada del partit ha afavorit als de negre, que retallaven distàncies i es posaven a tan sols 3 punts de diferència. Però la sort ha caigut de la banda visitat, que ha acabat posant el marcador 88-90.

Jugador més valorat de l’equip: Stutz (23v)

Màxim anotador de l’equip: Djuran (23p)

Anotadors ICG Força Lleida: Bergada, Djuran (23), Chapela (2), Badal (10), Mbaye (2), Stutz (18), Steel, Lafuente, Cleare (8), Quintela (14), Djukanovic (2), Kyei (9)