CRÒNICA J.4| Cáceres P. Humanidad 58 – 69 Força Lleida

La tercera victòria de la temporada ha arribat aquest vespre des de Cáceres. El Força Lleida ha guanyat al Cáceres P. de la Humanidad per 58-69 en la quarta jornada de la Lliga LEB Or.

Primer quart ha estat molt igualat on, la principal novetat ha estat el retorn de Massine Fall sobre el parquet. Els locals han estrenat el marcador però Quintela amb 3TL posava el Força Lleida per davant. Els primers minuts han estat un intercanvi de cistelles i un tira i arronsa de punts amunt i avalla. Fall, que tornava a la competició després del cop rebut al nas a la pista del Prat en la jornada 2, ha sumat punts importants per a l’equip per no perdre la pistonada en el lluminós. La igualtat s’ha vist reflexada en el marcador del final del 1Q amb un 21-24 gràcies a la cistella que Chapela posava sobre la botzina.

Segon quart que ha començat amb el domini del Força Lleida i que, gràcies a les errades dels locals, han aconseguit agafar una mica d’aire i estancar el Cáceres per sota dels 30 punts. Però, els locals han reaccionat ràpid i han capgirat el marcador i el domini del joc. Els de verd han aturat la ratxa del Força Lleida, però ha aparegut Quintela per trencar amb el bloqueig numèric i tornar a posar els de taronja per davant en el lluminós. L’última jugada del 2Q l’ha protagonitzat Robert Turner, robant una pilota que ell mateix s’ha encarregat d’anotar per ficar els de Lleida a +5 en el marcador i anar al descans 34-39.

Comença el Força Lleida amb actitud anotadora en el tercer quart, mentre que Cáceres no es trobava còmode sobre la pista. Quintela seguia amb les seves penetracions a cistella i el decencert dels locals posa els de taronja a +9 a falta de cinc minuts per a arribar a l’últim quart. Amb la idea de capgirar la fortuna, Ñete Bohigas demana TM i el seu equip aconsegueix un 8-0 i posar-se a -1 dels de Lleida. Un triple de Sierra semblava que servia per tornar a posar distància però 2/3TL de Cáceres avisava que els de la Terraferma no ho tindrien fàcil per a escapar-se en el lluminós. I així ha estat, al finalitzar els de la Terraferma el 3Q només a +3 (50-53).

Chapela anotava un triple en l’inici de l’últim quart. I així s’ha quedat el marcador (50-56) durant aproximadament 4 minuts. Però, encara que no ho semblés, aquest seria el quart dels triples del Força Lleida. Els dos equips han despertat i la igualtat seguia sent màxima en un partit on la tensió no afluixava. Els locals lluitaven per sumar la segona victòria de la temporada i el Força Lleida ho feia per no perdre pistonada a la part alta de la classificació, sumar la tercera i rebre al Palència amb totes les cartes sobre la taula. Cáceres s’ha tornat a estancar i el Força Lleida, amb un triple de Kyei i dos de Quintela han sentenciat el partit amb un 58-69 final.

MVP del partit: Massine Fall (19v)

Màxim anotador del partit: Sergi Quintela (22p)

Anotadors Força Lleida: Turner (10), Kyei (5), Djuran (3), Chapela (7), Sierra (3), Badal, Oliva, Mbaye (4), Stutz (8), Fall (7), Brià, Quintela (22)