CRÒNICA J.6| Rio Ourense Termal 62 – 70 Força Lleida

El Força Lleida ha guanyat 62-70 al Rio Ourense Termal en un partit de màxima igualtat viscut al Pazo dos Deportes Paco Paz de la localitat gallega i corresponent a la jornada 6 de la Lliga LEB Or.

Els dos equips han començat el primer quart anotant els seus tirs i el Força Lleida ha anat despuntant per davant en el marcador gràcies a l’encert d’Obi Kyei (6-9) però tres jugades seguides amb tirs errats i un Rio Ourense Termal amb la cinquena marxa posada ha bloquejat al força Lleida en els 9 punts. Ha estat aquí quan els locals han començat a apretar sobre la pista i en el lluminós, desmarcant-se a +11 (20-9), moment en què Jorge Serna ha demanat TM. Un parcial de 0-5 a la repressa ha obligat a l’entrenador local a demanar TM per aturar a temps la ratxa dels de la Terraferma però uns inspirats Quintela i Chapela han aconseguit posar el marcador 22-16 al final del 1Q.

Endollat a sortit el Força Lleida en el segon quart, que en 2 minuts ha aconseguit posar-se a només 1 punt per sota en l’electrònic del Paco Paz (22-21), resultat que ha s’ha quedat bloquejat fins que Robert Turner, en suspensió, ha anotat per tornar a posar al Força Lleida per davant en el partit. Els últims cinc minuts abans del descans han estat d’anades i vingudes d’una cistella a l’altra, amb tirs imprecisos i pèrdues de pilota per ambdues parts. L’avantatge en el marcador ha anat de locals a visitants i de visitants a locals però, a la repressa d’un TM demanat per Gonzalo García de Vitoria a falta de 10 segons per anar al descans, Obi Kyei amb +2 i Robert Turner amb un triple han posat al Força Lleida a +5 en el luminós i deixar el resultat 31-36.

L’equip d’Ourense ha agafat les regnes del partit en l’inici del tercer quart amb un parcial de 8-0, fet que semblava presagiar una còpia del primer quart. Al cap d’uns minuts, quan semblava que els el marcador s’havia quedat paralitzat al 37-36, Stutz i Djuran amb un triple per a cada un, tornaven a posar els de Lleida per davant. Quintela es sumava a la ratxa anotadora del Força Lleida, punts que donaven aire en el marcador i posaven els lleidatans a +6 (43-49). El joc s’aturava al Pazo a falta de 3 minuts per arribar al final del 3Q degut al TM demanat per l’equip local. Ourense no trobava l’encert i el Força Lleida es mantenia ferm per arribar a l’últim quart amb una avantatge de 5 punts en el marcador (46-51)

Ablaye Mbaye encetava l’últim quart anotant 2 tirs lliures. El Rio Ourense Termal no es trobava còmode sobre el parquet i el Força Lleida se n’anava de +9, la màxima favorable per al Força Lleida del partit. Després d’uns moments de pilota perduda i sense anotació, Ourense retallava distàncies en l’electrònic. Els nervis estaven a flor de pell, la grada apretava. Robert Turner i Chapela posaven la tranquil·litat en el marcador lleidatà anotant els seus respectius tirs i obligant Gonzalo García de Vitoria a demanar TM a falta de 50 segons per al final del partit i amb el marcador 60-68. Però les coses no canviarien gaire; la distància de punts es mantindria i es donaria per tancat el resultat final amb un 62-70 favorable al Força Lleida, el qual suma la cinquena victòria de la temporada.

MVP de l’equip: Eric Stutz (14v)

Màxim anotador del Força Lleida: Obi Kyei (15p)

Anotadors Força Lleida: Turner (12), Kyei (15), Djuran (5), Chapela (6), Sierra, Badal, Mbaye (9), Stutz (11), Brià, Fall (2) i Quintela (10)

Escolta les declaracions de Jorge Serna al finalitzar el partit:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24