CRÒNICA J.7 | Força Lleida 67 – 66 Melilla Baloncesto

El Força Lleida s’enduu una victoria vital davant el Mellilla Baloncesto per 67-66 en la jornada 7 de la competició que serveix per a mantindre el liderat de la lliga LEB Oro amb un balanç de sis victòries i una derrota.

Tot i uns segons en que el Melilla apretava, el Força Lleida ha posat la directa. Un triple de Djuran i un endollat Turner posaven el Força Lleida per davant però els visitants ha reaccionat amb l’encert des de la linia de 6’75 i els TL i s’ha escapat lleugerament en el marcador; una distancia que mantindria al llarg dels primers 10 minuts. El primer quart ha acabat 16-22.

El Força Lleida ha capgirat el marcador en l’inici del segon quart amb un parcial de 10-2 en els primers 3 minuts de joc. El marcador s’ha congelat als 29-28 durant uns instants i Melilla ha aconseguit tornar-se a posar per davant en el lluminós. Jorge Serna ha demanat TM quan els visitants s’han posat +4 (29-33). Malgrat aquest temps de pausa sobre el parquet, el Melilla no ha afluixat i ha continuat mantenint la distància en el partit, arribant al descans amb un 35-40 en el marcador

El Força Lleida ha sortit al tercer quart amb la intenció de posar-se per davant en l’electronic. I ho ha aconseguit. Un triple de Djuran, un tap d’Ablaye, la defensa sólida i un contraatac a mode de llampec marcaven un parcial de 9-2 que posaven el Força Lleida dominant en el marcador (44-42) al minut 5 del tercer periode. Alejandro Alcoba s’ha vist obligat a demanar TM per aturar la ratxa dels de Lleida. Amb empat a 44 s’ha quedat el lluminós durant 3 minuts, després de tirs errats per part dels dos equips. El 3Q ha acabat 48-49.

El Força Lleida ha mostrat la seva millor versió en l’arrencada de l’últim quart. Chapela, Feliu i Djuran anotaven de tres i Fall es mostrava com una roca sota cistella. Els visitants tampoc donaven treva i anaven xafant els talons. Melilla s’ha posat a +1 (58-59) però una esmaixada d’Obi Kyei a falta de 5 minuts de partit ha posat el Barris Nord de peu! El Força Lleida tornava a manar en el lluminós en la recta final d’un partit igualadíssim. Els locals guanyaven d’1 a falta d’un minut per acabar el partit i ha aguantat el resultat amb una defensa indestructible en una última jugada de bogeria on, el Melilla ha tingut el tir de la remontada a les seves mans però Obi Kyei ha aparegut per blocar la pilota i donar el triomf als de casa.

MVP de l’equip: Adrián Chapela (15 v)

Màxim anotador del Força Lleida: Filip Djuran (11p)

Anotadors Força Lleida: Turner (8), Djuran (11), Chapela (8), Sierra, Badal (6), Mbaye (10), Stutz (4), Brià, Laguente, Fall (9), Quintela (4) i Kyei (7)

Escolta les declaracions de Jorge Serna al finalitzar el partit:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24