CRÒNICA J.8 | Coviran Granada 79 – 63 Força Lleida

El Força Lleida no ha pogut sumar la setena victòria de la temporada. El Coviran Granada s’ha imposat per 79-63 al Força Lleida en el partit corresponent a la jornada 8 de la LEB Or.

El Força Lleida s’avançava en el marcador amb 2 TL de Obi Kyei, el qual s’encarregava d’anotar un triple per donar els 5 primers punts al Força Lleida. El Coviran Granada, endollat en el partit des del primer moment i amb una defensa forta ha aconseguit capgirar el marcador i no afluixar en cap moment, deixant el Força Lleida per darrere en el lluminós. Jorge Serna ha aturat el joc quan passats els primers 5 minuts el seu equip anava -10 en l’electrònic, però els locals no en fallaven ni una i s’han posat 19 punts de diferència al final del 1Q (28-9)

Miki Feliu ha desencallat el marcador del Força Lleida, que no trobava l’encert a la pista del Granada. Els locals pressionaven, eren un mur de formigó en defensa i molt ràpids a l’atac. El Força Lleida tenia les seves opcions des del TL però tampoc estaven encertats. Obi Kyei i Feliu de 3, i Fall amb una esmaixada intentaven retallar punts però els locals estaven més còmodes i seguien amb el seu ampli coixí en el lluminós anant el descans amb un 49-30.

El tercer quart ha seguit la tònica de tota la primer part, amb el Coviran Granada dominant sobre pista i marcador. Tota jugada del Força Lleida amb anotació la seguia una jugada els locals amb anotació. El Força Lleida seguia tenint la seva oportunitat des dels TL però no entraven. Els locals, amb dos triples seguits tornaven a ampliar la distància i no donaven treva. Adrián Chapeala amb un triple a l’últim minut del 3Q retallava punts en el marcador, però no suficients per intentar entrar en un partit que arribava a l’últim quart amb un 61-44 al lluminós.

Un parcial de 0-5 posava el Força Lleida a -12 després d’anar tot el partit a remolc amb un desavantatge de 20 punts. Tant el Granada com el Força Lleida lluitaven totes les pilotes d’aquest últim quart i tenien els punts a les seves mans fet que impedia als de la Terraferma retallar més punts. Els locals seguien el seu camí marcat al llarg de tot el partit i el Força Lleida intentava entrar dins un partit que se li ha fet costa amunt i que finalment ha acabat amb un 79-63 en el marcador.

MVP de l’equip: Obi Kyei (12 v)

Màxim anotador del Força Lleida: Robert Turner (14p)

Anotadors Força Lleida: Turner (14), Djuran, Chapela (5), Sierra, Badal (6), Mbaye (4), Stutz, Brià, Fall (11), Quintela (6) i Kyei (11)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24