CRÒNICA J.9 | La setena de la temporada i dormim líders. Força Lleida 73 – 55 ZTE Real Canoe

El Força Lleida venç al ZTE Real Canoe per 73-55 en la novena jornada de la Lliga LEB Or i situa l’equip de la Terraferma com a líder de la categoria.

Tot i començar concentrat el partit amb un parcial 6-0, recuperacions en defensa i dos taps, el Força Lleida ha vist com el Canoe li igualava en el marcador. Els de casa, amb l’energia carregada han tornat a dominar en el marcador i tornaven a distanciar-se en el lluminós peró els de Madrid seguien el camí de l’encert i s’ha anat al final del quart amb l’electrònic 16-14.

El segon quart ha començat amb un Força Lleida agressiu tant en defensa com en atac. Djuran atent al rebot ofensiu, Mbaye posant la mà per bloquejar totes les pilotes i l’equip com una bloc en defensa han estat els protagonistes dels primers minuts on Canoe perdia dues possessions. Un Fernando Sierra guerrer i viu al rebot ofensiu tornava convocat després de la lesió de turnell. Quintela tant encistellava com agafava rebots. Els madrilenys, que portaven uns minuts apagats han despertat per no despenjar-se del partit (-7). Robert Turner III encistellava de 3 a falta d’un minut per al descans i ho tornava a fer de 2 a falta de 30segons. 2TM han marcat els últims segons del 2Q, on el Canoe buscava retallar distàncies pero el Força Lleida ha aguantat en defensa per anar al descans 34-25.

Turner ha protagonitzat un gran inici de 3Q amb un alley oop i una bomba. Feliu amb +2 es posava el Força Lleida 13 per sobre amb un 40-27. Jorge Serna ha demanat TM despres d’encaixar un parcial de 0-8 i a la repressa Adrián Chapela ha anotat des de la línia de 6’75. El 3Q ha estat molt igualat, amb el Força Lleida buscant cistella des de totes les posiciona i el Real Canoe trepitjant els talons en l’electrònic. Una bona jugada entre Chapela i Kyei i Sierra afegint-se al carro, posava la distància en el marcador per anar a l’últim quart 47-42.

Un parcial de 10-0 per començar els últims 10minuts d’un partit intens. Miguel Ángel Aranzabal demanava TM amb l’últim triple de Djuran, que posava el Barris Nord de peu. Fall i Turner posaven l’afició en ebullició amb una esmaixada per cap i Nil Brià, amb un triple feia embogir un Barris Nord sublim. el Força Lleida se’n anava de +21 a falta d’un minut per acabar l’encontre (73-52), un resultat que donava per sentenciat el partit, que ha acabat 73-55.

MVP de l’equip: Massine Fall (16 v)

Màxim anotador del Força Lleida: Robert Turner (17p)

Anotadors Força Lleida: Turner (17), Djuran (5), Chapela (3), Sierra (6), Badal (6), Oliva, Mbaye (10), Stutz, Brià (3), Fall (11), Quintela (7) i Kyei (5)