Crònica J11 // La vuitena al calaixó

Avui dia 12 de desembre a les 18:00h el ICG Força Lleida ha jugat el seu 11a jornada de la lliga Leb Or contra un ACUNSA Gipuzkoa en el Donostia Arena. el partit ha començat intens des del primer minut jugant en la línia exterior el Gipuzkoa aprofitant-se dels seus tiradors exteriors, però per sort Michael Carrera en els rebots i un Ibou Badji sota la canastra ha aconseguit que els de Guipúscoa no s’escapin.

El segon període es canvia l’estil de joc i amb Lafuente i Cuéllar en pista s’empata el partit amb un bon joc interior, obligant als locals a demanar el primer temps mort del partit per a parar l’avanç dels lleidatans. Després d’un 2n temps mort demanat per Gerard Encuentra al veure la reacció dels locals, Mark Hughes aconsegueix a menys d’1 minut per a arribar al descans aconseguir que l’equip coixa avantatge en el marcador amb un 37-39.

Després de la mitja part, el ICG Força Lleida canvia l’estil de joc facilitant la pilota a Thomas i a un Ibou Badji que,  amb 8 punts encaixant obliga als locals a parar el joc amb el marcador en 43-53, però no fa molt d´efect i el mateix Ibou continua anotant i aconseguint que el ICG Força Lleida escapar-se en el marcador amb la màxima diferència del partit en +15 punts respecte als locals. el tercer període s’acaba amb el marcador a favor dels de Encuentra en 60-69

L’últim quart ha començat amb els locals buscant la remuntada i apropant-se en el marcador fins quasi empatar el partit als últims 3 minuts del partit, però un Michael Carrera en rebots i un Mark hughes amb Ignacio Rosa en els llançaments aconsegueixen mantenir la distància fins als 73-81 finals i la 8a victòria cap a casa.

Declaracions post partit de Gerard Encuentra gràcies a Acunsa Gipuzkoa

Actualitat

DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les