CRÒNICA J14| Força Lleida 85 – 89 Levitec Huesca

Derrota del Força Lleida als últims segons del partit per 85-89 davant el Levitec Huesca en la 14a jornada de la LEB Or.

Bon inici de l’equip amb encert des de totes les posicions i amb un Robert Turner anotador (11 punts). El Força Lleida s’ha posat ràpidament per davant en el lluminós i ha aconseguit un avantatge de +11. El Levitec Huesca ha comès algunes errades que els locals han aprofitat per aguantar la distància i Guillermo Arenas ha demanat el primer TM del partit. Tot i així, l’equip de negre no ha posat les coses fàcils als vistants i han aguantat bé la distancia anant al final del 1Q amb un 28-18.

Inici boig del segon quart amb anades i vingudes d’una cistella a l’altra i amb un marcador que durant 2 minuts i mig ha sumat un 0-5 favorable al Huesca. Jorge Serna demanava TM per tornar a recuperar les sensacions del primer quart. La breu aturada ha anat bé als jugadors de la Terraferma i s’ha demostrat amb un triple de Miki Feliu per a recuperar l’alè i amb un Mbaye que mostrava una seguretat ferma en el seu tir de 2. El marcador, novament amb una distància de +10, donava al Força Lleida seguretat. Guillermo Arenas tornava a demanar TM per aturar la ratxa lleidatana i sortia sobre el parquet amb 5 punts que els donava l’empenta necessària. Però tornava a apareixer la millor versió del Força Lleida amb triple de Miki Feliu, amb la conexió Quintela-Turner que posaven el pavelló de peu amb un alley hop de Turner, amb un Quintela defensiu i combatiu,  Fall es mostrava dur tant en atac com en defensa. Finalment s’ha arribat al descans amb el marcador 52-30, la màxima distància en el partit.

Segona part capgirada. El que durant la primer part ha fet el Força Lleida ho han fet els visitants, que s’han fet amos i senyors del partit- Potent inici de tercer quart amb grans jugades d’atac d’ambdos equips. El Força Lleida sumava amb una bona esmaixada de Kyei a passada de Quintela i el Levitec Huesca ho feia amb triples i alley hop. Jorge Serna demanava TM quan els visitant reduien la distancia a 14. Els aragonesos han aparegut amb el seu joc més agressiu, utilitzant en ocasions la zona en defensa, lluitant cada rebot ofensiu i defensiu, i llençant a cistella sense res a perdre. El marcador ha quedat una estona a 56-44. El Levitec Huesca anava fent la feina fins situar-se a -12 . Djuran, amb el seu habitual tir des de la línia de 6’75 ampliava la distància i obligava a Guillermo Arenas a demanar TM i  3TL anotats del Huesca i un triple sobre la botzina aconseguien retallar en el marcador que suposava el 66-53 per a l’últim quart.

La bona ratxa del Levitec Huesca continuava en l’últim quart i es posava a -10 amb un triple de bon inici. El Força Lleida aguantava per aturar el bon joc dels visitants. La distància s’ha anat mantenint punt amunt punt avall però es notava els nervis al parquet del Barris Nord. L’avantatge del Força Lleida no era suficient per a donar tranquil·litat i molt menys el partit per tancat ja que els visitants no donaven treva i es posaven a -2 a falta d’1 minut per acabar l’encontre. Un triple a falta de 29 segons posaven el Levitec Huesca per davant en el marcador per primer cop en tot el partit. Jorge Serna demanava TM per tornar a agafar les regnes en el marcador i recuperar la versió de la primera part. Els segons passaven poc a poc i es caracteritzaven per intercanvis de TL on els visitants tenien l’encert. Un parcial de 19-36 en l’últim quart donava la victòria a un Levitec Huesca  per 85-89.

Jugador més valorat de l’equip: Sergi Quintela (18 v)

Anotadors de l’equip: Turner III (17), Djuran (11), Chapela (7), Feliu (9), Oliva, Ablaye (12), Stutz (7), Brià, Lafuente, Fall (6), Quintela (12), Kyei (4)

Ja disponible les declaracions en roda de premsa post partit de Jorge Serna:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24