CRÒNICA J15| Leyma Coruña 73 – 61 Força Lleida

El Força Lleida no ha pogut aconseguir la victòria en un partit molt lluitat al Palacio de los Deportes de A Coruña. L’encontre s’ha caracteritzat per la màxima igualtat en l’electronic al llarg dels primers 37 minuts on, el Leyma Coruña ha acabat destacant per sobre dels de la Terra ferma en els últims minuts.

Un parcial de 0-9 obligava a Gustavo Aranzaval a demanar el 1 TM als 2 minuts de partit. El Força Lleida, amb Ablaye Mbaye i Miki Feliu al control, ha sortit concentrat al partit, dominant en encert, rebot i joc. El TM ha sentat bé al Leyma Coruña, que ha sapigut trobar la seva versió de joc i ha lluitat fins situar-se a només -1 punt en el lluminós a l’equador del primer quart (10-11). La tendència durant aquest període no ha variat gaire. Apretat marcador, encert dels dos equips i lluita en el rebot ofensiu per a recuperar la pilota i tallar els atacs del rival. El Força Lleida ha acabat el 1Q amb +5 en el marcador (15-20).

Amb la mateixa igualtat ha començat el 2Q del partit. El Leyma Coruña s’ha posat per primer cop davant en el partit (23-22)  gràcies a un 2+1 d’Araujo. Jorge Serna demanava TM per tornar a recuperar les sensacions i tallar la ratxa dels locals. Ablaye Mbaye i Miki Feliu tornaven a apareixer per avançar l’equip en l’electrònic però els locals no perdonaven amb el seu encert. Un triple de Zach Monaghan tornava a posar els gallecs per davant en el marcador a falta de 20 segons per acabar el quart. L’encert i la bona defensa local deixaven el marcador 31-30 per anar al descans.

Fins a 3 empats en el marcador s’han viscut al llarg del 3Q. De cistella a cistella ha començat el període al Palacio de los Deportes de A Coruña. El Força Lleida tornava a recuperar l’avantatge gràcies a 5 punts seguits d’Eric Stutz en el primer minut del quart. I els gallecs seguien la seva estela d’anotació, apretant en el marcador i es posava 5 per sobre a falta de 5 minuts per acabar el quart. Un triple de Djuran i altre cop Stutz tornaven a igualar el marcador 48-48 però dos triples seguits de Coruña (Jeff Xavier i Zack Monaghan) situaven al Leyma Coruña per davant i s’anava a l’últim quart amb un apretat 56-53.

I la mateixa igualtat de tot el partit ha continuat en la major part de l’últim quart. Leyma Coruña i Força Lleida treien les seves armes per intentar rematar un partit que es posava cada cop més complicat i tens. El partit ha arribat al seu punt d’inflecció a falta de 5 minuts per acabar l’encontre amb l’expulsió de Fall i Araujo després d’una jugada polèmica que ha tingut el joc aturat prop de 4 minuts. A partir d’aquí, els locals han fet d’amfitrions, s’han apretat el cinturó i han tret les seves millors armes en atac i en defensa davant la seva afició per rematar el partit i posar-se 14 sobre quan només faltaven 2 minuts per acabar. El Força Lleida ha reduït mínimament un resultat que ha finalitzat 73 – 61.

Jugador més valorat de l’equip: Miquel Feliu (18v)

Anotadors de l’equip: Turner III (2), Djuran (5), Chapela (7), Feliu (12), Ablaye (12), Stutz (11), Brià, Lafuente (2), Fall (2), Quintela (4), Kyei (4).

Escolta les declaracions de Jorge Serna després del partit:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24