CRÒNICA J16| Força Lleida 68 – 72 Carramimbre Valladolid

El Força Lleida ha perdut enfront del Valladolid per 68-72 en el partit corresponent a la jornada 16.

Inici de partit igualat al Barris Nord. Stutz anotava els primers punts d’un partit apretadíssim durant els 40 minuts. Una bona defensa de Stutz i un Chapela anotador posaven el Força Lleida en encontre de màxima igualtat amb el Valladolid. Després d’uns minuts sense anotar i amb errades per ambdues parts, els de Valladolid aconseguien sumar en el lluminós. El més destacat del primer quart han estat els minuts de Juan Oliva i Albert Lafuente, i el debut de Josh Steel amb l’equip. Quan el Valladolid agafava una mica d’aire, Lafuente anotava de 3 per retallar distancia i anar al 2Q amb un 17-19.

El Força Lleida igualava el marcador a l’inici del 2Q. Fall anotava els 4TL dels que disposava i l’equip anava als rebots. Tot i anar sumant punts poc a poc, Valladolid amenaçava des dels triples i Jorge Serna demanava TM quan l’equip estava a -5. La repressa ha sentat bé a l’equip. Djuran anotava des de la línia de 6’75 i Paco García demanava TM amb el marcador 35-36 a falta de 2 minuts per al descans. Res aturava als de negre, que anotava els seus TL, pressionava cada pilota…  Els ultims segons han estat una anada i vinguda de TL per les dues bandes, que posaven el marcador amb màxima igualtat a falta de només 12:4 segons per al descans i Sergi Quintela posava el public de peu a falta de 05:6 segons per al descans amb un triple que deixava el marcador 41-38.

El tercer quart ha començat amb un Força Lleida agressiu tant en atac com en defensa, amb un Sergi Quintela molt intens en defensa i un Ablaye rocós i efectiu sota cistella. El partit es disputava en situació de màxima igualtat, amb un Valladolid que aprofitava el físic del qual disposava i forçava situacions al límit de les quals treia benefici. Stutz i Fall cargaven el rebot ofensiu, així com el Valladolid també ho feia a la cistella lleidatana, i aprofitava per jugar amb rapidesa i convertir alguns contratacs. Un mal final de quart en el que el Força Lleida ha encaixat 3 triples en menys de dos minuts igualava el partit, i el quart acabava en 54 – 56.

L’últim quart arrancava amb un Valladolid molt intens en defensa, forçant algunes pilotes perdudes del Força Lleida. Els locals cargava el rebot ofensiu i seguia mostrant-se lluitador enfront un Valladolid, molt agressiu i acertat. Els de negre es seguien mostrant combatius. Encert en els triples tant de Djuran com de Feliu en moments importants no deixaven escapar el rival. A falta de 30 segons i amb un marcador de 65-70, Jorge Serna demanava temps mort i a la represa Adrián Chapela convertia el triple que permetia somiar als lleidatans. Peró una falta antiesportiva en els últims moments ha condemnat el Força Lleida i el partit ha fidnalitzat amb victòria visitant per 68-72.

Jugador més valorat de l’equip: Fall (14v)

Anotadors de l’equip: Turner III , Djuran (20), Chapela (8), Feliu (6),Oliva,  Ablaye (12), Stutz (10), Steel, Brià, Lafuente (3), Fall (10), Quintela (5).

Escolta les declaracions de Jorge Serna després del partit:

Actualitat

DEURES FETS

Continuar amb opcions a tot exigia guanyar avui al Multiusos de Cáceres i, malgrat que en el segon període les