CRÒNICA J21 | ICG Força Lleida 93 – 70 Cáceres Patrimonio de la Humanidad

L’ICG Força Lleida aconseguix la 11a victoria de la temporada al guanyar 93-70 al Cáceres Patrimonio de la Humanidad en la jornada 21 de la Lliga LEB Or.

L’equip de la Terra Ferma iniciava el partit obrint el marcador amb un triple de Quintela a la primera jugada. Els dos equips anaven sumant en el lluminós en un inici molt igualat que només s’ha vist trencat quan els de negre posaven la màxima diferènciadel primer Quart amb un +7 (17-10). Stutz imposa la seva llei en atac i Mbaye en defensa. Els visitants han sapiguit reaccionar a temps per evitar que l’ICG Força Lleida se n’anés de bon inici i aturaven el joc lleidata amb una bona defensa per acabar el 1Q 23-19.

L’inici del segon Quart arrenca amb bones defenses per ambdues parts. Cáceres aconseguia posar-se per davant  per la mínima per primer cop en el partit. Després d’un temps mort de Jorge Serna, l’ICG Força Lleida encadena un parcial favorable d’11-2 i recupera la màxima diferencia de 7 punts. El gran paper de Feliu, Quintela i Djuran en atac i les recuperacions de Chapela porten als de negre a obtenir la màxima diferència de +9 punts del segon quart enfront del equip visitant, deixant un resultat final  37-30.

Tercer quart espectacular de l’ICG Força Lleida. Bon joc col·lectiu, defenses que porten a contraatacs… La gran conexión entre els gallecs Chapela i Quintela ha portat al equip lleidatà a aconseguir un parcial d’11-0, obligant a l’entrenador visitant a demanar TM per posar un punt de pausa. Els de negre no afluixaven i, gràcies a grans jugades posaven una diferencia de +28 en l’electrònic que deixava gairebé el partit sentenciat i s’anava als últims 10 minut amb el lluminós a 69-44.

A l’últim quart ha continuat la bona connexió entre els jugadors de Serna. Robert Turner marcava la diferència en l’inici del període amb una esmaixada i un alley oop que posaven el públic de peu. L’ICG Força Lleida seguía amb el seu joc, a casa seva i amb la seva afició. Chapela, robava la pilota per seguir creant jugades de contraatac que acabaven pujant en el marcador. Jorge Serna ha donat minuts a Albert Lafuente i Juan Oliva i donava descans a jugadors titulars. Tot i la gran diferència en l’electrònic, els visitants volien escurçar la distancia i anotaven des de la línia de 6’75. Finalment, el partit ha acabat  93-70, donant la victòria a l’ICG Força Lleida.

Jugador més valorat del partit: Quintela (24v i 15p)

Màxims anotadors del partit: Quintela (15p) i Kyei (15p)

Anotadors ICG Força Lleida: Turner (14), Djuran (8), Chapela (5), Feliu (10), Oliva, Mbaye (2), Stutz (14), Steel, Lafuente (4), Fall (6), Quintela (15), Kyei (15)