Deures fets i ja tenim la quinzena

Ambientàs avui a l’Espai Fruita Barris Nord per gaudir de l’encontre ICG Força Lleida – TAU Castelló. L’equip, sense temps per recuperar-se després del partit a Palma de dijous afrontava un nou repte de la segona volta de la LEB Or.

Abans de l’inici del partit, jugadors i cos tècnic dels dos equips i àrbitres se situaven al cercle central per fer un clam contra la guerra a Ukraïna. El jugador ucraïnès del CBF Lleida Ilusha Demchenko s’unia amb la bandera del seu país i el públic dels dos conjunts es posava dret entre aplaudiments.

Amb l’assignatura pendent de sortir connectats des del minut u, ha resorgit un lluitador equip de Gerard Encuentra en els primers compassos de partit posant-se per davant i dominant en defensa i en el rebot. Alvarado situava els 14 iguals en el lluminós a l’equador del primer quart. Movia fitxa Gerard Encuentra donant minuts a Lafuente que feia de parella amb Schreiner. Michael Carrera era amo i senyor del rebot ofensiu i defensiu i desfeia un empat en el lluminós que feia minuts que durava. Toni Ten demanava temps mort en veure els locals agafar un breu avantatge de +6. Intercanvi de triples a les dues cistelles que deixaven un 26-22 al final del primer quart.

No canviava gaire la tònica del partit en el segon quart. Aguantava bé l’equip la pressió rival i Juani Marcos i Miguel González posaven el respir des de la línia de tres punts. Es posava per davant TAU Castelló per primer cop al partit al tram final del segon quart (35-37). Però l’equip reaccionava bé, capgirava novament l’electrònic amb Juani Marcos de protagonista i s’assegurava l’avantatge de +6 en anar al descans.

Revolucionat inici de tercer quart. L’ICG Força Lleida dominava el joc des de totes les posicions. Hughes amb el triple i Carrera lluitador al rebot ajudaven a l’equip a agafar un avantatge de +10. Toni Ten, veien que els seus jugadors no podien aturar els de la Terra Ferma, demanava temps mort per reorganitzar la seva estratègia. Però la pausa ha anat bé a l’equip de Gerard Encuentra que ampliava l’avantatge en el marcador a +12 i lluitava totes les pilotes. Sortien a jugar Shaq, González i Lafu per anar sumant punts a l’equip. Algunes errades locals al tram final del quart les aprofitava l’equip de Castelló per retallar, però Lafuente, amb els dos tirs lliures anotats mantenia el còmode avantatge local.

Atent Matej Kavas al rebot ofensiu per anotar dos punts i tornar a l’avantatge de +10. L’equip, molt sòlid en defensa tallava una jugada de TAU Castelló que permetia a Miguel González anotar des del triple. Matej Kavas tornava a ser vital des de la distància de 6,75 per agafar revolada en l’electrònic. Un tap de Badji, jugada d’obra mestra de Marcos que finalitzava amb triple de Miguel González obligaven l’entrenador d’Onda a aturar el joc en veure com l’ICG Força Lleida se n’anava a +19. Una aturada que, novament, ha anat de luxe a l’equip d’Encuentra que anava sumant fins a enfilar-se als +21, la màxima del partit. TAU Castelló retallava i maquillava el lluminós, però no era suficient per atrapar un ICG Força Lleida que tornava a mostrar la seva millor versió i aconseguia la quinzena victòria de la temporada en imposar-se 80-71 al TAU Castelló.

Roda de premsa post partit de Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24