CRÒNICA J23 | ICG Força Lleida 61 – 70 Rio Ourense Termal

ICG Força Lleida perd contra el Rio Ourense Termal amb un resultat de 61-70.

Bon començament de partit per part de l’ICG Força Lleida. L’equip ha començat molt fort, endollant dos triples seguits a l’inici del període. La defensa de l’equip lleidatà també ha estat molt favorable, fent possible mantenir una distància de 6 punts al marcador. Malgrat el bon inici, l’Ourense ha reaccionat a partir de l’encert del tir exterior, aconseguint igualar el marcador. El Força Lleida ha aconseguit bones recuperacions de pilota i han estat molt atens en atac. Tot i això, la darrera empenta de l’equip dirigit per Gonzalo Garcia de Vitoria els ha permès acabar el quart amb avantatge en el marcador. El resultat final ha estat de 21-22.

Inicia  el segon quart, on l’Ourense s’ha posat per davant en el marcador. La manca d’encert per part del Força Lleida durant els primers minuts ha portat a l’entrenador local a demanar temps mort. Després d’aquesta pausa, l’equip ha sigut incapaç de superar la defensa rival. Les bones accions d’Obiri Kyei en defensa no han estat suficients per frenar l’equip gallec. L’Ourense ha sabut tancar files en defensa i aprofitar transicions ràpides. Tot i les bones defenses al final del quart, l’equip no trobava una forma fàcil d’anotar, aconseguint només 6 punts en els deu minuts de quart. A la mitja part el lluminós marcava 27-43.

El Força Lleida inicia el tercer quart amb un parcial favorable. La jugada que ha acabat amb triple per part de Feliu i la bona defensa per part de Stutz han evitat que l’Ourense anotés durant els primers minuts del quart, però ha estat insuficient. L’entrenador del ICG Força  Lleida ha demanat temps mort a causa de la diferència de 16 punts, fent reaccionar així a l’equip al darrer tram del període. Els grans protagonistes del quart han estat els triples de Quintela, Obiri Kyei i Filip Djuran que han fet retallat l’ampli marge que reflectia el marcador. Uns darrers 2 minuts dolents en l’apartat ofensiu han encallat el marcador local i han permès als visitants ampliar la diferència fins als 17, concloent el període amb 44-61.

L’últim quart del partit ha començat amb un ICG Força Lleida amb molta força, que aconseguia aturar l’equip visitant amb una bona connexió entre els jugadors de la Terra Ferma. La bona defensa de Feliu i les ofensives de Djuran i Quintela han portat als lleidatans a reduir l’àmplia diferència que hi havia entre els dos equips al final del tercer període. El joc ofensiu dels locals ha portat a Gonzalo García de Vitoria a demanar un temps mort. Els jugadors negres han reduït els 17 punts a només 10 amb un parcial de 10-0. Malgrat això, l’Ourense ha sabut llegir la situació del partit i ha condemnat als locals al darrer minut de l’encontre. Les baixes i la fatiga acumulada han passat factura als jugadors lleidatans. El partit ha finalitzat amb derrota local per 61-70.

Jugador més valorat del equip:  Miquel Feliu (12v)

Màxim anotador: Sergio  Quintela (17p)

Anotadors ICG Força Lleida: Bergadà, Djuran (8), Chapela (12), Feliu (6), Oliva (2), Mbaye (4), Stutz (9), Lafuente, Quintela (17), Vinós, Kyei (3)