CRÒNICA J26 |ZTE Real Canoe 65 – 64 ICG Força Lleida

L’ICGForça Lleida ha perdut a Madrid conta ZTE Real Canoe per 65-64 en el partit corresponent a la jornada 26 de la Lliga LEB Or.

L’ICG Força Lleida ha tingut problemes per entrar en el partit. Unes primeres accions de Quintela permetien a l’equip temptejar el rival, que no permetia tirs fàcils als jugadors visitants. Un parcial de 8-0 ficava el 10-4 en el marcador i obligava a Serna a demanar el primer temps mort del matx. L’equip reaccionava després de les instruccions del tècnic i el partit entrava en una dinàmica d’intercanvi de cops on cap dels dos ha estat capaç de superar amb claredat el seu oponent. Feliu i Stutz destacaven en el quadre d’anotadors i Mbaye i Kyei s’encarregaven de defensar la cistella. El marcador al final del primer període ha estat 21-18, reflectint la igualtat entre els dos equips al llarg dels 10 minuts.

La tònica dominant a l’inici del segon període ha estat el desencert de tots dos atacs. Els quatre primers minuts els lleidatans buscaven la forma de superar l’entramat defensiu dels rivals, però la defensa i el desencert en la finalització han jugat una mala passada als homes de Serna. Un cop superat el zenit del quart, els dos equips han intercanviat cistelles on ha destacat l’actuació de Feliu des de les zones exteriors i el treball de Kyei sota la cistella de ZTE Real Canoe. Tot i els esforços dels madrilenys, no eren capaços d’aconseguir despegar-se en el marcador. El treball defensiu de Mbaye i Stutz mantenien vius als de negre, però l’encert no arribava i a tots dos equips els hi costava sumar en l’electrònic. En el darrer tram del quart, els entrenadors han demanat un seguit de temps mort per preparar darreres jugades, però ni així els equips trobaven cistella amb facilitat. El quart ha conclòs amb un marcador de 34-30.

L’ICG Força Lleida començava endollat a l’inici de la segona part. Djuran entrava en el partit. El serbi i Shaquille Cleare mantenien viu l’equip en l’intercanvi de cistelles, però la gran tasca anotadora dels dos jugadors es veia eclipsada per les actuacions locals. Amb el resultat en taules, 42-42, els locals aconseguien aturar en sec el joc de l’equip lleidatà i s’emportaven un parcial favorable de 9 punts, obligant a Serna a aturar el partit a causa d’aquesta màxima diferència (51-42). L’equip semblava reaccionar després del minut de descans amb dues cistelles ràpides, però els de groc replicaven l’encert visitant amb dues cistelles a les acaballes del període. El ZTE Real Canoe liderava el partit per 57-48 a falta del darrer assalt.

La diferència de 9 punts semblava sentenciar els jugadors de l’ICG Força Lleida, però encara tenien quelcom a dir en aquests darrers 10 minuts. Quintela liderava les ofensives lleidatanes i ficava les taules en l’electrònic en el darrer tram del 4Q. Miguel Angel Aranzabal demanava temps mort per aturar l’embranzida dels de la Terra Ferma, però l’encert dels locals no millorava després de l’aturada del joc. Quan faltaven 4 minuts pel final arribava la primera cistella dels locals amb el marcador advers, 59-60. L’equip de Serna havia fet el més difícil, però el darrer esforç dels seus jugadors no va ser suficient per endur-se el partit. Un últim parcial de 6-0 per ZTE Canoe minvava les esperances de l’equip que, tot i reduir diferències en els darrers instants, queia per un sol punt de diferència. El resultat final de l’encontre ha estat 65-64.

Jugador més valorat i màxim anotador de l’equip: Shaquille Cleare (13v i 14p)

Anotadors ICG Força Lleida: Djuran (9), Chapela, Badal (10), Mbaye (5), Stutz (7), Steel (2), Cleare (14), Quintela (5) Djukanovic (4), Kyei (8)

Ja pots escoltar la roda de premsa post-partit de Jorge Serna:

Fotografia realitzada per Julia Martínez Manero

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24