Crònica J6. PEUS A TERRA I CAP AMUNT

Derrota per la mínima (76-77) al Pavelló Espai Fruita – Barris Nord en un partit complicadíssim davant el CB Almansa que ha anat dominat el partit des del primer moment.

Malgrat unes primeres bones intervencions en defensa de l’ICG Força Lleida, l’Almansa agafava les regnes del partit amb un Eddy Polanco posat en l’encontre que no perdonava cap ocasió que tenia anotant els 11 primers punts dels visitants (3-11). Ibou, Carrera i González escurçaven distàncies, però no era suficient i Gerard Encuentra demanava el primer temps mort del partit. La represa ha girat la truita favorable als lleidatans amb Mâtej Kavas anotant 5 punts i jugades batallades sota cistella on els tirs lliures han fet que l’ICG Força Lleida s’apropés en l’electrònic i posava el 17-20 als deu minuts de joc.

Albert Lafuente posava la directa per a l’ICG Força Lleida amb 2 triples i xafava els talons a l’Almansa posant-se a -1 en el lluminós. La màxima igualtat arribava amb un 28-28 després de 3 TL anotats per Thomas Schreiner. Minuts de màxima igualtat a l’Espai Fruita – Barris Nord que amb l’empat a 32 Ruben Perelló demanava el temps mort. Però passaven els minuts i el marcador es movia per la mínima i l’ICG Força Lleida no aconseguia avançar-se degut a un mal parcial en tirs lliures. Fins als últims dos minuts no s’ha decantat la balança cap a l’Almansa que es posava +9 en el marcador amb un triple de Josep Pérez sobre la botzina.

Mal inici de 3Q per als de la Terra Ferma que veien com el CB Almansa es tornava a escapar, però una fantàstica dinàmica de Mass Fall amb +4 i un tap del jugador feien creure en la remuntada. Rosa, Carrera i González feien embogir el pavelló a 4 minuts de l’últim quart i es que l’ICG Força Lleida estava encertat tant en atac com en defensa i Miguel González, des de camp rival i sobre la botzina posava el 60-66 per anar als últims deu minuts de joc.

Imprecisions en atac per ambdues parts en els primers 4 minuts de joc fins que Hughes, amb 7 punts posava el pavelló dempeus i el marcador a -2 que obligava a Ruben Perelló a demanar TM. Altre cop les errades des de la línia de tir lliure jugaven una mala passada als lleidatans. Nervis en els últims minuts de partit que finalitzava amb victòria visitant per un ajustadíssim 76-77.

L’ICG Força Lleida no ha abaixat els braços en cap moment i ha lluitat fins al final. El pròxim partit a casa serà diumenge, 14 de novembre a les 12:30h davant el Valladolid. Abonaments i entrades disponibles AQUÍ

Ja podeu veure la roda de premsa post partit de Gerard Encuentra

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24