Crònica J7 // Victòria 5J contra Càceres

Avui dimecres 10 de novembre a les 20.45h s’ha jugat el partit de la 7a jornada de la Lliga Leb Oro, on l’ICG Força Lleida ha jugat a casa del Cáceres Patrimonio de la Humanidad. Els dos equips arriben al partit amb el mateix balanç a la lliga, 4 victòries per 2 derrotes.

El partit ha començat amb defenses laxes i on el Cáceres ha començat dominant el partit. No ha estat fins a poder encadenar bones accions per part de Massine Fall i Michael Carrera que els de Gerard Encuentra han recuperat distàncies, posant-se 10-10. Llavors, l’ICG Força Lleida ha posat en pràctica una defensa zonal que ha permès encadenar un parcial 11 a 0 en els següents minuts. En els darrers minuts, el Cáceres ha pogut respondre i apropar-se amb un nou parcial, només trencat per un triple al darrer instant per part d’Albert Lafuente abans d’acabar el primer quart. El primer quart acaba amb el marcador 17-26.

Al començament del segon quart, el Cáceres ha posat l’èmfasi en atacar per fora, aconseguint dos triples consecutius i arribant a posar-se breument per retornar a un resultat igualat. Els jugadors lleidatans s’han sobreposat a un parcial de 8-0 per part del Càceres i han pogut mantenir encara l’avantatge mínim sobre el marcador a la meitat del segon quart. El ritme, però, l’ha marcat el Càceres que ha fet mal al Força Lleida tot corrent en transició a qualsevol oportunitat i encadenant rebots en atac. El Lleida ha pogut preservar fins a 8 punts per davant del Càceres gràcies a l’efectivitat de les jugades en atac estàtic ben trenades pels jugadors lleidatans. El partit arriba a la mitja part amb un 39-47 amb domini del ICG Força Lleida.

La segona part ha començat amb bona efectivitat de Massine Fall tan en atac com en defensa, que ha pogut compensar les imprecisions inicials per part dels dos equips. L’avantatge de l’equip lleidatà s’ha anat reduint gradualment al llarg del tercer quart, fins a passar dels nou punts de distància fins a només tres al faltar poc més de tres minuts, tot gràcies a una defensa més agressiva per part de l’equip local. Tres tirs lliures de Schreiner i un triple de Miguel González, després que el Cáceres errés fins a quatre tirs exteriors, ha tornat a posar una distància de nou punts i ha obligat a l’entrenador local a demanar temps mort. Els darrers minuts del tercer quart han seguit amb imprecisions per part dels dos equips fins a deixar el marcador 55-64.

L’equip lleidatà ha tornat al parquet continuant en molt bona dinàmica i eixamplant el marcador a un màxim avantatge de 14 punts en només dos minuts. Ignacio Rosa ha estat el protagonista en la major part dels atacs i s’ha mostrat imparable en tirs interiors i de mitja distància. El partit ha arribat a l’equador amb un parcial total 5 a 14 a favor del Lleida, fins a la lesió del base local Jorge Sanz. L’ICG Força Lleida ha arribat a guanyar de 20 punts però un seguit d’atacs ràpids i imprecisos han tornat a reduir la distància a només 10 fins que Encuentra ha parat el joc per parlar amb els seus jugadors. Tot i que la irregularitat en el joc ha continuat, l’ICG Força Lleida ha fet valer el coixí de punts que portava per a acabar guanyant el partit 79-88.

El pròxim partit es jugarà a l’ESPAI FRUITA – Barris Nord aquest diumenge dia 14 de novembre contra el Real Valladolid a les 12:30h en el que serà la 8a jornada de la lliga Leb Or i on podeu comprar ja l´entrada o abonament en aquesta mateixa web.