Crònica J9 // Fins al final

Avui dissabte 20 de novembre s’ha jugat el partit de la 9a jornada de la Lliga Leb Oro, on l’ICG Força Lleida ha jugat a casa del Covirán Granada. Els dos equips arriben al partit amb el mateix balanç a la lliga, 6 victòries per 2 derrotes.

El Força Lleida ha començat el quart amb una defensa desbordada davant l’atac dels granadins, arribant a estar per sota el marcador amb fins a 10 punts de diferència en els primer cinc minuts. Les rotacions de plantilla als dos equips han permès a l’equip lleidatà retallar distàncies poc a poc. L’efectivitat del Granada a la línia de tres –set triples realitzats–, però, els ha facilitat acabar el quart 31 a 18. Shaquille Cleare ha debutat pel Força Lleida amb dos minuts restant per acabar el primer quart, en la que és la seva segona etapa a l’equip.

El segon quart ha continuat amb un Granada molt entonat tan per dins com per fora, encadenant jugades de tres punts per arribar a un parcial 8 a 0. Un triple de Michael Carrera i un altre de Matej Kavas han estat decisius per retornar al Lleida dins el partit i han obligat a demanar temps mort a l’equip local a falta de sis minuts per arribar a la mitja part. El Lleida havia aconseguit rebaixar el desavantatge de 19 punts a 11. El restant del quart ha estat marcat per un intercanvi igualtat de cistelles per part dels dos equips. Al descans, el marcador és 55 a 41 pels locals.

La segona meitat comença com la primera, amb un Granada molt inspirat amb el tir exterior i ampliant distàncies fins al 20 punts en només quatre minuts de joc. Només accions molt encertades d’Ignacio Rosa i Shaquille Cleare han permès que el partit no es trenqués durant el tercer quart. Amb el seu encert i una defensa coral més intensa, el Força Lleida ha pogut tornar a retallar distàncies fins als 10 punts de desavantatge a les acaballes del quart, amb un 74 a 64. Una cistella interior més de Cleare ha fet que el Lleida es posés per sota dels 10 de desavantatge, amb un marcador final 74 a 66.

El Força Lleida ha seguit en una dinàmica molt encertada tan en atac com en defensa al començar el darrer quart, posant-se només a quatre per davall. Una falta antiesportiva xiulada a Cleare, però, trencava el ritme del Lleida i ha permès als locals encadenar un parcial 6-0. Lentament el Força Lleida ha tornat a retallar distàncies fins a posar-se només una cistella per sota. A falta de tres minuts i marcador 84 a 80, Carrera ha rebut una falta tècnica. L’equip lleidatà s’ha pogut sobreposar i arribar només amb tres punts avall amb dos minuts pel final. En aquest darrer tram, però, el Força Lleida no ha pogut anotar cap punt mentre que el Granada ha pogut assegurar-se la victòria amb un triple final. El marcador a l’acabar el partit ha estat de 94 a 84.

El pròxim partit es jugarà a l’ESPAI FRUITA – Barris Nord el día 5 de desembre a les 12.30h en la 10a jornada Leb Oro contra el Leyma Coruña, ja podeu comprar la vostra entrada/abonament

Declaracions de Gerard Encuentra post partit

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24