Crònica | No ha pogut ser. Levitec Huesca 69 – 61 Força Lleida

El Força Lleida ha perdut per 69 – 61 davant el Levitec Huesca al Palacio Municipal de Deportes de Huesca en el cinquè partit de la pretemporada de l’equip lleidatà.

L’arrencada del primer quart ha estat dominada per un Levitec Huesca que buscava de bon principi fer seu joc i remarcar que jugaven a casa seva. El Força Lleida no es trobava còmode sobre la pista i Jorge Serna ha decidir posar fil a l’agulla. Robert Turner (màxim anotador de l’equip amb 13 punts) s’ha posat a organitzar el joc, buscant passades i jugades més ràpides i aconseguint equilibrar la balança. El 1Q ha finalitzat amb un resultat de 15-13

El segon quart ha estat favorable al Força Lleida. Mentre que el primer quart ha estat curt en quant a punts, en aquest període l’equip ha fet un parcial de 20-25.  L’equip ha sortit amb la sisena marxa posada i amb bon encert des de la línia de 6’75m. L’escalada de punts en el marcador han fet reaccionar al Levitec Huesca el qual es mostrava més decencertat que en primer temps, tant en atac com en defensa. Mentre el Força Lleida sumava i els locals anaven a remolc dels de la Terraferma s’ha arribat a un empat a 27 en l’electrònic al minut 15 de partit. El Força Lleida ha tornat a agafar l’avantatge en el marcador i ha dominant sobre la pista fins arribar al descans amb un petit avantatge de 3 per sobre (35-38)

Ja en el tercer quart, tot i que el Força Lleida seguia amb l’encert amb el qual havia finalitzat el 2Q, els jugadors de Guillermo Arenas han sortit més endollats sobre el parquet i han aconseguit capgirar el marcador. Cap dels dos equips ha afluixat en el joc ni en la intensitat, havent-hi una cursa de relleus en el marcador. Els últims minuts del 3Q han estat atípics a la tònica que portaven els dos conjunts, els quals s’han estancat amb un 50-53 en l’electrònic degut a les errades en els llençaments, les pèrdues de pilota i les aturades en el joc.

L’últim quart ha servit als locals per agafar una breu embranzida en el marcador. Malgrat ser un partit molt igualat i amb protagonisme dels dos equips sobre la pista i al marcador, la balança ha acabat decantant-se cap a la banda de l’equip aragonés per +8 (69-61).

Màxim anotador de l’equip: Robert Turner (13p).

Anotadors: Turner (13), Kyei (9), Bergada, Djuran (6), Chapela (8), Badal (5), Brià, Stutz (8), Lafuente (3), Fall (6), Quintela (2).

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24