CRÒNICA & POST PARTIT| ICG Força Lleida 67 – 72 Cáceres Patrimonio de la Humanidad

Setmana nova per l´equip dirigit de Jorge Serna on els de la terraferma han sortit a buscar una nova victòria contra el Cáceres Patrimonio de la Humanidad.

Els primers tres minuts de partit amb un triple de Santa Ana, primers quatre minuts de joc molt errats per l’equip, amb poca anotació, però forts al rebot.
Primers 5 minuts de joc i els de la terra ferma no aconseguien anotar sota cistella, ni des de la línia de tres punts.Amb aquests cinc minuts ja s’ha viscut un temps mort demanat per l’entrenador del ICG Força Lleida, quan falten tres minuts pel final del primer quart la distancia entre l’equip lleidatà i el càceres era de dos punts.A dos del final del primer quart, el força Lleida encara estava per sota, i Stutz ha rebut la primera personal del partit, que ell mateix s’ha encarregat de retallar distancies i posar el partit a 13-15 a un minut pel final del quart.Marc Martí apareix i ens posa el 15-18 al partit a 20 segons pel final.Un gran Zubizarreta posa el 17-21 per acabar el quart.

Al inici del segon quart, el Força Lleida de moment estava mostren símptomes d’una millora immediata, però el resultat era de dos a baix a sis minuts pel descans. A quatre minuts pel descans la diferència de tres punts a favor de l’equip extremeny. El nostre equip no estava cent contundent en defensa, però en el tir de tres ha aparegut un gran Chapela anotant dos triples seguits i posant la distància mínima d’un punt entre els dos conjunts. A un minut i mig pel final del segon quart i per el tant desfilar cap al túnel de vestuaris la diferència entre els dos equips era de 5 punts. Dos tirs lliures pel Força Lleida ens ajudaven a escurçar distàncies i posar el marcador tres punts per sota. Una gran jugada personal de Stutz ens posava a 1 punt per davall però quan faltaven 24 segons pel descans el conjunt Extremeny aconseguia amb un gran triple tornar a augmentar la distancia en el marcador i posar un 35-39.

Al inici del 3r quart comença amb un triple de Santa Ana que fica el marcador amb un 40-44 i ens torna a posar a la lluita pel partit, també un gran triple de Feliu al cap de 7 minuts pel final del quart ens posa un punt per davall en el marcador. El tercer quart es un ritme frenètic pel que fa als cops en les dues cistelles. Un bon Miquel Feliu culmina una jugada personal amb els dos punts amb un bon tir i ens posa per davant en el marcador, primer cop en tot el partit. Una gran jugada de Chapela que la culmina a cistella passada, i posa el +3 en el marcador pel Força Lleida.

Cinc minuts pel final del tercer quart, l’equip esta contundent en defensa i molt fort en atac, sembla que el descans els ha donat piles noves i el ritme es un ritme fort, davant dels millors minuts del força Lleida en el qual portem de partit. 51-46 pel força.
El Càceres no s’arrugava en el matx i també eren contundents des de la línia de 6,75.
A dos minuts pel final del tercer quart l’equip de Serna es posava a 5 punts per sobre en el marcador. L’equip extremeny a poc més d’un minut pel final del quart aconseguía escurçar distàncies i amb un gran triple de Ferran Ventura es posaven quatre punts per sobre en el marcador.
A trenta segons pel final del quart el força perdia per 57-61.

L’equip de Caceres ha començat molt encertat en atac i concebent molt poques jugades en defensa la diferencia és de +9 favorable al conjunt extremeny, l’equip lleidatà en cap moment perdeia la cara del partit, però la fortuna no estava del cantó del club de la terraferma.
A poc més de dos minuts pel final el resultat de l´electrònic era de 60-67, el final del partit estava una mica “boig”, ja que podia passar qualsevol cosa, una gran jugada de Chapela posava cinc punts per sota a l’equip de Lleida.
A poc més d’un minut i mig pel final l’equip estava defensant molt fermament, molt fort en defensa Stutz i forçava una falta personal que el portava a la línia de tir lliure. 66-67 a un minut pel final. Tot podia passar aquí al Pavelló barris nord. Possessió pel Càceres i el pavelló era una olla a pressió. El final del partit esta en una dinàmica de faltes, el força Lleida no vol perdre la cara al partit i força totes les opcions possibles per poder igualar el matx a poc més de 8 segons pel final.

67-72 derrota del força Lleida amb un gran partit de basquet al barris nord.