CRÒNICA & POST PARTIT| ICG Força Lleida 73 – 87 Bàsquet Girona en l’últim partit de la lligueta de la Lliga Catalana LEB

L’ICG Força Lleida perd davant el Girona 73-87 en l’últim partit de la lligueta de la Lliga Catalana LEB.

Bona arrencada de l’ICG Força Lleida en el 1Q. L’encert lleidatà ha posat ràpid un 8-0 al marcador gràcies a les cistelles de Feliu i Marc Martí. Bé els ha anat al Girona el TM que havien demanat, ja que han posat un parcial 0-8 en l’electrònic. Seguia la bona ratxa l’equip visitant des de la línia de 6’75 i Serna demanava TM amb el 12-18 a l’electrònic. Shaq, amb una esmaixada i Lafuente de 2 retallaven distàncies, però els de vermell no perdonaven i el 1Q finalitzava amb 18-25.

Com un llamp ha sortit el Girona en el 2Q, que ràpidament posava una màxima de 13 punts de diferència al lluminós. Jorge Serna demanava TM però els visitants tenien l’encert a les seves mans i seguien sumant al marcador. Amb una diferència favorable als de Girona de +21 s’arribava al final del 2Q en un quart on el Bàsquet Girona s’ha imposat en defensa i atac per endur-se el 30-51 cap als vestidors.

Avantatge de +25 de girona a la represa del partit. L’ICG agafava bona dinàmica amb un parcial 7-0 i Àlex Formento demanava TM per tallar la ratxa i mantenir la còmoda avantatge. Els homes de Serna seguien amb la bona dinàmica, però el Girona tornava a trobar-se còmode i mantenia l’avantatge, arribant al final del 3Q 52-68.

Lluita en els primers compassos del 4Q on la pugna s’ha decantat de la banda visitant obligant Jorge Serna a demanar TM als 2 minuts i amb el lluminós 52-73. L’ICG Força Lleida girava la truita de l’encert i posava un parcial 8-0 (60-75), que obligava Formento a demanar TM. S’intercanviaven les cistelles a ambdues bandes pero la diferència es mantenia favorable a un Girona sòlid que posava el 73-87 final.