CRÒNICA & POST PARTIT| ICG Força Lleida 82 – 80 Afanion CB Almansa

Gran partit viscut al Barris Nord on l’ICG Força Lleida ha aconeguit la victòria davant l’Afanion Almansa per 82-80 i suma un 2 de 2 en aquest inici de temporada.

Inici del partit amb poca anotació per les dues bandes, nervis i errades en defensa. La cistella es resistia per la banda lleidatana i Almansa ha agafat les regne del partit posant-se per davant en un quart que ha sapigut dominar. L’ICG Força Lleida trepitjava els talons amb un triple de Mike Carey que posava els de la Terra Ferma 1 per sota a falta de segons per acabar els primers compassos (14-15). Malgrat això, els visitants posaven una cistella sobre la botzina i situaven el 14-17 en l’electrònic.

Montanya rusa en el segon quart on l’inici ha estat amb les impresicions com a protagonista. Almansa ha estat el primer en reaccionar amb un triple, el qual ha obert la caixa del encerts des de la línia de 6’75. Un per tu, un per mi i així ambdós equips han anat sumant punts amb Shaquille, Santa Ana, Pa Mor Diene i Sans per la banda lleidatana. Però la precisió tornava a fallar per uns moments amb errades des de la línia de tir lliure i el quart finalitzava 39-41.

Quan semblava que Almansa se n’anava de l’electrònic, Sans amb un triple i Feliu amb una cistella passada posaven l’empat a 46. Stutz guerrer al rebot ofensiu i defensiu posava l’equip per davant amb el 49-46. Almansa empatava i posteriorment es posava per davant però Santa Ana de 3 i una esmaixada de Feliu posaven el +6 de l’ICG Força Lleida i Ruben Perello demanava TM amb el 57-51. Però res aturava l’ICG Força Lleida que Stutz amb esmaixada i triple anava sumant a falta d’un minut per acabar amb el 66-60 per encarar l’últim quart.

Bona arrencada d’Almansa en l’últim quart de partit que es posava -1 en el lluminós (70-69) i obligava Jorge Serna a demanar TM. A la repressa, un triple d’Almansa avançava els homes de Ruben Perelló en el marcador (70-72) però Shaquille Cleare tornava a posar l’empat en un partit que seguia apretat sobre la pista, en el marcador i a la grada, amb una afició al 100%. La grada apretava i es notava sobre la pista amb una bona defensa dels de Lleida sobre el rival. El partit seguia molt intens amb ICG Força Lleida manant en l’electrònic i Almansa seguint de ben a prop. Final de partit amb pressió al Barris Nord amb tots dos equips molt posat en un partit que ha acabat decantant-se a favor de l’ICG Força Lleida per 82-80.

ESTADÍSTIQUES

Mira la roda de premsa post partit de Jorge Serna:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24