Crònica & Post Partit J13 | ZTE Real Canoe N.C. 89 – 71 ICG Força Lleida

Partit comença amb molta velocitat del Real Canoe avança el marcador els primers minuts escapant-se en el marcador en 9-0 demanant temps mort els de Jordi Guàrdia, després del temps mort Shaq inicia el marcador amb els primers punts. Però els de Canoe segueixen amb la seva velocitat escapant-se aprofitant els rebots sota de cistella i encarant en el marcador els encerts en les canastres exteriors. Al ICG Força Lleida li costa seguir el ritme del Real Canoe amb la seva velocitat i parar als jugadors tiradors exteriors acabant en el marcador en el primer quart en 32-21.

A l’inici del segon quart el ICG Força Lleida comença amb força a retallar distància amb una bona defensa als jugadors exteriors forçant al Real Canoe a jugar buscant el joc interior de la cistella i aconseguint que els de Jordi Guàrdia posar-se en el partit i baixar la puntuació a menys de 10 punts de diferència, però el equip del Real Canoe aprofiten un parcial de 5-0 mancant 5min per a anar al descans perquè Jordi Guàrdia demani un temps mort amb el marcador a 47-33. Els últims minuts del segon quart és una anada i vinguda de velocitat en atac dels dos equips on els ilerdencs sempre van darrere del marcador sense deixar que el Real Canoe s’escapi,  marxant al descans amb el marcador en 55-40.

Passat el descans, el ICG Força Lleida inicia un 3r quart amb un parcial de 0-6 gràcies sobretot de Santa Ana i obligant a un temps mort del Real Canoe. A partir del temps mort torna a girar-se el partit a favor del Canoe amb un parcial de 5-0 escapant-se en 60-46, però el ICG Força Lleida no baixa els braços i va en busca dels rebots sota cistella i atacar ràpidament. Amb el marcador en 62-46 sent la màxima diferència a favor del Canoe (+14 punts ) amb un parcial de 7-0, Jordi Guardia demana temps mort per a detenir el joc. El final del quart acaba amb el marcador de 68-52

L’inici de l’últim quart el ICG Força Lleida no baixa els braços i surt igual d´intensitat que al descans a la recerca de remuntar el partit, però el Real Canoe s´està a gust en el partit i manté la distància en el marcador. Mancant 5min amb el marcador en 77-61 a favor del Real Canoe el ICG Força Lleida comença a remuntar ràpidament i encadena un parcial de 0-8 posant-se amb el marcador a 77-69 obligant un temps mort de Juanjo, entrenador de Canoe a mancant poc més de 2min d’acabar el partit. Però dos triples del Canoe després del temps mort remata el partit mancant 1 minut poníendose el Real Canoe a +18 punts del ICG Força Lleida. El partit acaba amb el marcador a 89-71.

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24