Crònica & Post Partit J18 | ICG Força Lleida 81 – 56 Leyma Coruña

Gran partit que s’ha disputat aquesta nit en el Barris Nord per la 18a jornada de la Lliga Leb Or entre el ICG Força Lleida i el Leyma Coruña, el partit comença amb molta intensitat del ICG Força Lleida posant-se per davant del marcador a un Leyma Coruña que no encerta molt i amb un ICG Força Lleida molt fort en defensa, amb el que el ICG Força Lleida comença a dominar molt el primer quart passat els primers minuts i aconsegueix escapar-se de +13 punts ( 25-12 en el marcador ) al final del primer quart.

El segon quart comença igual que el primer temps, amb una dominació aclaparadora del ICG Força Lleida i un Leyma Coruña fos de joc, escapant-se, cosa que el Leyma Coruña només pot parar al ICG Força Lleida a base de faltes i estrenyent molt en defensa, el partit continua igual mantenint-se la distància de gairebé 20 punts a favor del ICG Força Lleida marxant al descans en 46-29

Inici del tercer temps el partit segueix igual amb el manteniment de més de 15 punts de diferència amb el ICG Força Lleida molt fort en atac i un Leyma Coruña tota l’estona enrere on l’única cosa que pot fer és aguantar l’envesteix dels de Gustavo Aranzana, el partit està sent molt físic passat l’equador del quart, amb un Leyma Coruña amb molt de contacte físic que els àrbitres no castiguen, però el ICG Força Lleida manté el ritme però es comença a notar el desgast de les rotacions per al ICG Força Lleida. El tercer quart acaba amb el marcador en 58-41

L’últim quart comença amb un Leyma Coruña començant a notar-se en les rotacions i en el joc físic, retallant a poc a poc les distàncies, però en els primers 5 minuts el ICG Força Lleida manté la distància, mancant 5minutos, amb el marcador a 65-50, comença a notar-se el desgast i el Leyma comença a retallar distàncies, però el temps passa i el ICG Força Lleida no baixa els braços acabant el partit emportant-se la 6a victòria de la temporada, primera de la segona volta

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24