Crònica & Post Partit J19 | Afanion CB Almansa 91 – 81 ICG Força Lleida

Partit de la 20a jornada de la Lliga Leb Or, on els de Gustavo Aranzana visiten a casa de Afanion CB Almansa. Amb l’atractiu del 500 partit de Miquel Feliu en la lliga Leb Or i el debut d’Eddy Polanco en l’equip ICG Força Lleida. Partit igualat on el CB Almansa domina fortament la defensa amb un Rowley lluitant d’1 a 1 amb Shaq sota la canastra, però amb un ICG Força Lleida amb ritme, amo del rebot i fort en l’atac s’escapa en durant els primers minuts, mancant un minut debuta Eddy Polanco amb la samarreta del ICG Força Lleida acabant el primer quart en 18-22

L’inici de la segona habitació comença amb els primers punts d’Eddy Polanco amb la samarreta del ICG Força Lleida i des de tirs lliures , el partit segueix igual amb un CB Almansa que no deixa jugar al ICG Força Lleida dins de la pintura, en aquesta segona habitació Gustavo comença amb les rotacions entrant Sans i Sierra, però el partit segueix igual d’igualat amb l’1 contra 1 entre Shaq i Rowley, segueix el partit igualat però poc durant els primers minuts el ICG Força Lleida es va escapant en el marcador d’11 punts, però mancant 2minutos amb un parcial de 1-12 el CB Almansa arriba a empatar a 32-32. Els últims minuts són agònics amb un CB Almansa molt forts en atacs i amb un ICG Força Lleida i posant-se per davant el CB Almansa per al descans en 2 punts amb el marcador en 37-35

Canvi de partit després del descans amb un ritme massa ràpid per al ICG Força Lleida que no acaba d’entrar en el partit, i un CB Almansa amb un Rowley aclaparador, després de diversos problemes amb el marcador dels 24seg, Stutz posa el marcador igualat en 44-44 amb els seus primers punts en el partit. El partit llavors comença amb un igualat en defenses però amb un CB Almansa per davant. Després d’un temps per a arreglar el marcador dels 24 segons, el ICG Força Lleida s’acosta en el marcador acabant el temps en 54-51.

L’últim quart comença amb un ICG Força Lleida desdibuixat amb un parcial de 6-0 en aquests primers minuts, escapant-se el CB Almansa en 60-51 amb dos triples consecutius. Després dels dos primers punts del ICG Força Lleida en aquest últim quart per part de Stutz, el ICG Força Lleida entra en joc i durant 3 minuts retalla la distància fins als 4 punts mancant 4 minuts. Mancant 3 minuts, un triple de Stutz posa el marcador a un punt de diferència en 62-61. Després de 2 tirs lliures d’Eddy Polanco, el ICG Força Lleida es posa per davant amb el marcador en 62-63 mancant 2:40min per a acabar el match. El partit acaba amb l’empat a 67-67.

La primera pròrroga el partit és una lluita titànica entre els dos equips on l’esforç físic comença a notar-se pel cansament entre els dos equips, més en el ICG Força Lleida per les baixes i poques rotacions, al final de la primera pròrroga acaba amb el resultat de 75-75

La segona pròrroga comença amb un esforç físic per a un ICG Força Lleida cansat amb les poques rotacions cosa que el CB Almansa aprofita per a treure pit i avançar-se en el marcador en els 5 minuts de la segona pròrroga acabant emportant-se el partit amb el final de 91-81

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24