Crònica & Post Partit J20 | ICG Força Lleida 87 – 80 Tau Castelló

Partit de la 20a jornada de la lliga leb oro en el que els ilerdense rebien al equip Tau Castelló a casa, marcat pels 500 partits de Miquel Feliu, capità del ICG Força Lleida.

Inici amb molta força del Castello amb un encert que fa que els primers minuts s’avanci amb un parcial de 0-8 en el marcador, després dels primers 3 minuts en els quals el ICG Força Lleida no entren en el partit, amb una defensa molt forta del TAU Castelló, l’equip visitant passa com un corró a l’equip ilerdenc, no és fins al minut 4min que Stutz, jugador del ICG Força Lleida, estrena el marcador per a, i comença a remuntar en el marcador fins als 8-12, però el Castelló després del temps mort torna a l’atac amb un contra atac ràpid i s’escapa fins als 8-20 punts. Mancant 3min per a acabar el primer quart, el ICG Força Lleida no aguanta l’envesteix del Tau Castelló i amb un Brano encertat en la línia de 3 que fa que l’el final del primer quart acabi en una aclaparadora 10-30.

L’inici del 2n quart comença amb un ICG Força Lleida més agressiu i encertat en la canastra, amb un canvi de joc i canviant les rotacions, però és penalitzat per les faltes, amb el que aconsegueix que el TAU Castelló segueixi amb l’avantatge als primers 3 minuts amb un marcador en 17-38, en els primers amb un contraatac rapidíssim amb el que es manté la distància en el marcador amb +20 punts en els 5 minuts amb el marcador a 2140. Després del primer temps mort del TAU Castelló, amb el marcador en 23-46, el ICG Força Lleida canvia el tàctica i juga en velocitat i pujant la defensa, amb el que aconsegueix un parcial a favor rebaixant el marcador en 31-44 mancant 2 minuts. Amb una tècnica a l’entrenador del TAU Castelló per queixar-se pel marcador, el ICG Força Lleida agafa respir i s’acosta al TAU rebaixant els 20 punts que els mantenia, anant al descans amb 35-51.

Després del descans, es veu un canvi de partit, amb un ICG Força Lleida molt fort i ràpid en atac amb el que a poc a poc va tallant distàncies, durant els primers minuts on el Tau Castelló està fora del partit. El partit continua tibant amb l’arbitratge, però amb un Tau Castello que és incapaç d’entrar en el partit, mancant 3 minuts per a acabar el temps, el ICG Força Lleida arriba a estar a només 10 punts. Mancant 2min per a acabar el temps, el ICG Força Lleida retalla tot l’avantatge que tenia Castelló acabant amb un parcial del tercer quart en 24-8 i el marcador en 59-59.

l último cuarto empieza el partido de nuevo, con el empate a 59, el ICG Força Lleida se viene arriba y aprovecha el desgaste físico del Tau Castelló para poco a poco ir adelantándose en el marcador, con unos minutos pletóricos de Stutz y Eddy Polanco, que se estrenaba en el Barris Nord, consiguen la 7a victória de la temporada con el resultado final de 87-80.