Crònica & Post Partit J21 |Liberbank Oviedo Baloncesto 65 – 72 ICG Força Lleida

Partit disputat en el Poliesportiu Municipal de Pumarín on s’ha disputat la 21a Jornada de la Lliga Leb Or entre el Liberbank Oviedo Bàsquet i el ICG Força Lleida en partit de tornada, el partit comença tibant amb els dos primers minuts del partit sense anotar cap dels dos equips, no és fins a un triple de Geks passats els 3 primers minuts del partit de l’equip asturià que es inagura el marcador a favor. És llavors quan l’Oviedo comença a despuntar en el joc després de 2 triples consecutius posa el marcador en 14-7. A la meitat jugat del primer temps amb un parcial en poc temps de 5-0 obliga a Aranzana a demanar el primer temps mort. Els ilerdencs reaccionen i retornen el parcial anotant una ratxa de 0-6 i acostant-se a menys d’1 punt ( 14-13 ) a l’equip asturià. Després del temps mort demanat per l’equip asturià, el ICG Força Lleida segueix en la ratxa acabant el primer temps en 14-17.

A l’inici del 2n quart segueix amb l’embranzida del ICG Força Lleida en què els primers minut augmenta la diferència fins als 16-24 amb un Eddy Polanco i Shaq encertats en el cèrcol, als 3 minuts, Oviedo canvia l’equip amb les rotacions i amb un Oliver Arteaga molt fort en atac i amb el contacte físic aconsegueix retallar distància en el marcador, però el ICG Força Lleida amb un Miquel Feliu pletòric aconsegueix mantenir la distància en el marcador. Partit igualadíssim a tots els nivells on cap dels dos equips són clars dominadors, arribant al descans en 27-30 a favor dels ilerdencs.

En l’inici després del descans es veu un altre partit, on el ICG Força Lleida amb un parcial de 0-6 en els primers minuts escapant-se posa la màxima diferència en el marcador en 27-36. No és fins als primers 4 minuts que l’Oviedo no s’estrena en aquest quart amb una canastra d’Arteaga, però un Stutz en forma es torna a escapar en el marcador fins als 31-44 als 5 minuts obligant a l’entrenador Javier d’Oviedo demanar temps mort. Al final el temps mort el ICG Força Lleida amb un Miquel Feliu i Stutz impressionants on continuen escapant-se en el marcador i dominant el partit tant en defensa com en el tir aconsegueixen escapar-se fins als 39-57 al final del tercer temps.

L’últim quart comença amb una reacció de l’Oviedo retallant distància a poc a poc fins als 44-57 amb un Arteaga i Reyes encertat en el tir a canastra i un ICG Força Lleida fora de lloc, obligant a Gustavo Aranzana a demanar temps mort. Amb el marcador a 10 punts de diferència a favor del ICG Força Lleida, és Shaq que inagura el marcador donant un respir als ilerdencs al devessall dels asturians. Mancant 5 minuts per a acabar el match, els asturians es posen a només 10 punts de diferència retallant. però Miquel Feliu, fent de gala de capità, continua dirigint el partit marcant el ritme de l’equip que se li nota en el desgast, aconseguint remuntar el marcador des de la diferència de 20 punts a tan sols 7 en acabar el partit amb un triple de mig camp de Miquel Feliu.