Crònica & Post Partit J22 | ICG Força Lleida 74 – 90 Chocolates Trapa Palencia

Inici del partit dur on el Palència sap al que juga i es posa per davant del marcador gràcies també amb un Bader encertat en el tir, però el capità Miquel Feliu liderant l’equip aconsegueixen no enlairar-se darrere del marcador, passat la meitat de l’habitació ningú fa canvis en les rotacions fins a poc més de 2 minuts per a acabar la primera habitació, la trobada es caracteritza per molt de contacte físic entre els jugadors acabant la primera habitació amb el marcador 20-24.

L’inici del segon quart es destaca per la lluita entre els dos pivots de cada equip lluitant pel rebot en canastra, però la pilota es decanta pel costat del Palència aconseguint que estigui per davant del marcador, sobretot amb l’experiència d’un Grimau en forma, però el ICG Força Lleida no baixa els braços i remunta fins als dos punts per sota del Palència mancant 2 minuts per a acabar…cosa que aconsegueix que el Palència molt fort en defensa fa que els últims minuts amb un parcial de 1-9 acabin en el descans amb el parcial de 36-46

Després del descans, un ICG Força Lleida més agressiu va escurçant el marcador amb un parcial de 11-2 en els primers minuts que es veu interromput per la volta a pista de Jasaitis començant llavors una altra ratxa durant la meitat del quart a favor de Palència amb un parcial de 0-11 i demanant temps mort per als de Aranzana.

Inici de l’última habitació contínua amb un Palència fort en què a poc a poc continua augmentant la distància en el marcador, amb un ICG Força Lleida no aguanta el càstig físic del Palència que continua a poc a poc augmentant la diferència fins als 15 punts mancant 6 minuts per a acabar el partit. El partit acaba amb el marcador en 74-90