Crònica & Post Partit J23 |HLA Alicante 67 – 55 ICG Força Lleida

Partit de la 23 Jornada de la Lliga Leb Or on el ICG Força Lleida visita al HLA Alacant a casa, partit destacat ja des de l’inici amb un quintento inicial diferent on els primers minuts han estat molt indecisos on cap dels dos equips han pogut marcar, no és fins als 3 minuts que els locals estrenen el marcador amb 2 punts d’Ortega, just després Polanco amb un triple inagura el marcador per als ilerdencs. Match igualat on cap dels dos equips es mostra superior, estant els de Aranzana amb la defensa a Fall i Ortega aconseguint que l’Alacant no s’escapi en el marcador, i un Polanco amb Stutz que a poc a poc aconsegueix avançar-se en el marcador, mancant menys d’un minut per a acabar el temps torna a la pista Marc Martí després de la lesió que l’ha tingut aparcat durant gairebé 2 mesos, acabant el primer quart del partit en 18-21.

Segona habitació el partit segueix amb els dos equips molt igualats amb un ICG Força Lleida aguantant a un equip que porta 7 victòries seguides en competició, seguint amb la constància d’anar jugant jugada a jugada mentre el HLA Alacant no acaba d’entrar a jugar en el partit amb el seu fluideza de joc característica amb un Fall que lidera l’equip. Als 5 minuts amb el marcador en 26-27. Contínua el partit amb molta càrrega defensiva per part del ICG Força Lleida atacant al HLA Alacant. Però diversos errors en el rebot ofensiu aconsegueixen diverses faltes a favor de l’Alacant que aconsegueix posar-se per davant del marcador en el descans amb el marcador en 36-32

Incio del 3r amb el partit igual d’intens on cap dels dos equips s’escapen o mostren un clar dominant amb els dos equips jugada a jugada. Després d’un temps mort, els d’Alacant es comencen a enlairar en el marcador escapant-se per 7 punts en uns contraatacs ràpids sent la màxima distància de moment, en el marcador, però el ICG Força Lleida no baixa els braços i segueixen darrere sense despenjar-se dels alacantins acabant el 3r temps amb la màxima diferència del partit: 57-47

Inici rapidíssim d’Alacant que intenten aconseguir més avantatge en el marcador però el ICG Força Lleida no es dóna per vençut i continua lluitant amb tota l’artilleria, els primers minuts, el jugador Schmidt lidera als alacantins mentre que Shaq lidera als ilerdencs, per a demanar una mica de calma, Aranzana demana el temps mort en veure el seu equip desconcentrat en els atacs i perdent les canastres fàcilment. L’equip segueix sense amb el poc encert però aguantant al HLA Alacant sense deixar que s’escapi en el marcador mantenint la diferència en 10 punts, però els minuts passen i es comença a notar les poques rotacions en l’equip de Aranzana amb el cansament al no anotar les canastres, acabant el partit en 67 – 55.