Crònica & Post Partit J24 |ICG Força Lleida 78 – 67 Carramimbre CBC Valladolid

Partit corresponent a la jornada 24 de lliga Leb Or. S’enfrontava el nostre ICG Força Lleida contra el líder el Carramimbre Valladolid. Començava el partit a les 21:00 h al Barris Nord. El primer quart, el Valladolid sortia menys intens que el Força Lleida. Els jugadors de casa sabien el que es jugaven i sortien a per totes. Molt seriós l’equip amb defensa i intentant no fallar la possessió ofensiva. Shaquille del més destacat del primer quart. Acabava el primer quart 14-06 a favor nostre, l’equip sorprenia en serietat i defensa, l’equip assecava al líder al primer període.

Començava el segon quart, i intentava reaccionar el líder però Shaquille seguia endollat. Seguíem davant del marcador i el Valladolid fallant tirs exteriors amb claredat. Seguia un partit intens pel que fa a pressió i defensa, fins a arribar al punt que el marcador s’equilibrava 21 a 21. El pitjor moment del nostre equip venia aquest segon quart quan el Valladolid aconseguia posar-se per davant al marcador 23-21. Però, u triple de Miki Feliu, seguit dels consecutius errors exteriors ofensius del líder retornaven l’avantatja per nosaltres. Acabant el segon quart amb un 2 més 1 de Marc Martí amb rebot i cansat d’Ablaye que farien acabar al descans el partit 30 a 27 a favor de l’equip lleidatà.

Després del descans vindria el que ha estat el quart més destacat del nostre equip, davant una possible reacció del líder el Força Lleida s’ha assegurat una gran defensa i això ha permès poder jugar amb soltesa amb atac. Aconseguim la primera gran avantatja del partit 11 amunt gràcies als triples de Feliu i Santa Ana, seguim pressionant i arriba el temps mort de l’equip de pucela. 50 – 36 i el volíem més, un triple de Stutz quan falten 4 minuts pel final, junt amb un alley-oop de Feliu a Santa Ana feien embogir al Barris Nord, acabant el quart 63 – 48 a favor de nosaltres.

El Vallodolid incomodo tot el partit, per la gran pressió i defensa de l’equip lleidatà surt amb un Leimanis molt contundent però sol en atac. El líder ensenyava les dents i no volia encara deixa de lluitar pel partit. Però una cistella d’Ablaye i tot seguit de Marc Martí feien calmar aquestes aigües que pareixien tremoloses. 67-51 i 8 minuts pel final del partit. La rotació funcionava, l’equip estava molt posat al partit.

Leimanis seguia amb la pressió ofensiva jugada de qualitat del jugador del Valladolid canviant-la de mà i penetrant a cistella. Però, un pick and roll de Shaq i Martí feia embogir un altre cop al Barris Nord a 5:35′ pel final el Lleida estava 71 – 53.Tempos mort quan falten 4 minuts i el Valladolid pressionava fins al punt de posar-se 72 – 64, però, no es podia escapar la victòria, fallava de 3 el Valladolid i anotàvem al contraatac 74 – 66 i partit gairebé acabat. Últims minuts de faltes dels dos equips i el partit acabava 78 – 67. Victòria importantíssima per aconseguir l’objectiu, felicitar a l’afició, entrenador i plantilla. Magnífica nit de bàsquet al Barris Nord.