CRÒNICA & POST-PARTIT JORNADA 12 | ICG Força Lleida 82 – 70 Marin Ence Peixegalego

Partit disputat en el Barris Nord en la 12á jornada de la lliga Leb Or entre el ICG Força Lleida, en l’era post-Jorge Serna amb la seva destitució aquesta setmana , i el Marín Ence Peixegalego, en cerca de la victòria per a sortir de la zona de descens.

El partit comença amb un joc d’intercanvi de canastres i un ritme intens del Força Lleida, avançant-se en el marcador per sobre del Marín, però el Marin amb un joc interior més ofensiu aconsegueixen mantenir-se a ratlla seguint el deixant dels de Lleida.

Cap al final del primer quart els gallecs aprofiten la falta d’encert del ICG per a empatar el partit a 18-18 mancant 2 minuts. El temps transcorre sense que cap dels entrenadors demani temps mort, acabant el quart en empat a 20-20

A l’inici del segon quart comença amb un Marin Ence Peixegalego més fort en el rebot tant ofensiu i defensiu, avançant-se als primers minuts i escapant-se a 4 punts en el marcador, però el ICG Força Lleida reacciona i als 4min transcorreguts recuperen l’empat, aprofitant entrar en el joc i amb una defensa dura aconseguint que el Marin no pugui atacar i esgotant els seus 24 segons en cada atac, mancant 4min del descans es produeix el primer temps mort del partit quan el ICG Força Lleida s’avança a 34-31.

L’inici del 3r quart els ilerdencs s’avancen en el marcador deixant fora de combat per uns instants i superant-lo en més de 10 punts en el marcador, acabant en el marcador en uns contundents 72-59

En últim quart es comença a notar el cansament de les rotacions del Marin en disposar solament de 8 jugadors i en anar a remolc del Força Lleida, mancant 4 min el Força Lleida està 9 punts per damunt amb el marcador a 77-68 però els últims minuts ningú marca amb molts errors dels dos equips, mancant 1 minut amb el marcador de 79-69 el Força Lleida. La trobada acaba a favor dels ilerdencs trencant la ratxa de victòries negatives i donant un aire de respir en la classificació.