CRÒNICA & POST-PARTIT JORNADA 4| ICG FORÇA LLEIDA 83 – 89 LIBERBANK OVIEDO BALONCESTO

Avui 3 de desembre s’ha jugat en el Barris Nord el partit de la Jornada 4 ajornat per la vaga del 18 octubre entre el ICG Força Lleida i el Liberbank Oviedo Bàsquet.

El partit comença amb una intensitat en el qual el Força Lleida ataca a la recerca de trencar la ratxa de partits però Oviedo està en l’encert en la línia de 6,75 escapant-se en el marcador 17-31 en el final del primer quart.

A l’inici de la segona part el ICG Força Lleida es nota millora en la defensa amb el qual obliga al Liberbank Oviedo a no jugar en el triple i a buscar la canastra sota pal, amb els primers minuts el ICG Força Lleida aprofita per a escurçar distància jugant còmodes i amb un Marc Martí sota canasta en calent fent que mancant 4min per al descans el Força Lleida es planti a només -6 punts del Liberbank Oviedo amb els quals ovetenses lluiten per a manter el ritme de l’equip local marxant a vestuaris a només 2 punts per damunt 44-46.

Després del descans el ICG Força Lleida surt amb ganes lluitant i posant-se per davant del marcador però als 4min l’Oviedo només pot reaccionar a partir de les faltes rebudes pel ICG Força Lleida.

L’equip surt lluitant amb més intensitat i forcen una falta tècnica de Sergio Arias en el qual s’aprofita els ilerdencs per a gairebé igualar el marcador en acabar el temps en 64-65

L’últim quart comença amb un ICG Força Lleida atacant amb totes les seves forces però amb un Oviedo que lluita per mantenir-se damunt en el marcador en els primers minuts. Mancant 4min els de Javi Rodriguez demana un temps mort en veure la intensitat i la falta d’encert dels seus.

últims minuts intensos amb els dos equips sense símptomes de cansament i amb només una diferència de 3min amb el marcador a 80-83 i un públic lliurat. Els temps flueixen entre els amb el marcador ajustat acabant el partit amb el marcador en 83-89 a favor dels de Oviedo

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24