CRÒNICA & POST PARTIT Jornada 7| CBC Valladolid 80 – 61 ICG Força Lleida

El ICG Força Lleida signa la seva 3r derrota a casa del CBC Valladolid en el partit de la Jornada 7 que s’ha disputat el dia 3 de Novembre a les 19h. On els de la terra ferma no han pogut entrar en el partit des del primer moment.

Ja des del primer minut el CBC Valladolid, amb Sergio de la Fuente, Bartley i Federico-Azad han aconseguit trencar totes les barreres del equip de Jorge avançar-se en el primer quart en un 18-10.

El 2n quart el CBC Valladolid ha començat igual que ha acabat l’anterior, amb un CBC Valladolid encertat en els tirs de 2 punts i triples i un ICG Força Lleida on els de Jorge no podien entrar en el joc ni rebotejar cap pilota, arribant a la mitja part al descans amb un resultat de 41-16.

Després del descans hi ha hagut un canvi de mentalitat dels de la terra ferma i han pogut entrar en el joc lluitant amb el CBC Valladolid amb un Stutz dins del joc rebotant i un Santa Ana encertat a la cistella i remontat poc a poc el partit ficant-se sota la barrera dels 20 punts.

En l’últim quart ha estat disputat però la diferència de punts ha fet que el ICG Força Lleida vagi sempre a remolc sense poder remuntar el partit quedant el resultat en un 80-61.

Carramimbre CBCV (80): Toms Leimanis (10), Frank Bartley (20), Niksha Federico (9), Sergio de la Fuente (10), Seydou Aboubacar (7) -quinteto inicial-. También jugaron: Jubril Adekoya (2), Kimbal Mackenzie (-), Mike Torres (12), David Fernández (0), Dani Astilleros (3), Juan Rubio (3) y Tom Granado (4).

ICG Força Lleida (61): Adrián Chapela (3), Miquel Feliu (0), Steven Santa Ana (6), Marc Martí (8), Frederic Stutz (18) -quinteto inicial-. También jugaron: Pa Mor Diene (1), Fernando Sierra (8), Abdoulaye Mbaye (4), Agustí Sans (2), Albert Lafuente (5), Shaquille Cleare (6) y Michael Cameron (0).