CRÒNICA & POST PARTIT| TAU Castelló 68 – 64 ICG Força Lleida

L’ICG Força Lleida no ha pogut sumar la tercera victòria de la temporada al perdre per 68 a 64 a la pista del TAU Castelló en la 3a jornada de la LEB Or.

Inici igualat al Ciutat de Castelló amb un Adrián Chapela que anotava 8 punts en 3 minuts i amb Eric Stutz i Shaquille Cleare vitals en el rebot ofensiu. Després d’uns minuts de poc encert per part dels dos equips, TAU Castelló agafava confiança i es posava per davant en l’electrònic. Pa Mor Diene, amb un triple, tornava a posar l’equip per davant i el primer quart finalitzava 19 – 21.

Intercanvi de triples en l’inici del 2Q amb Pa Mor Diene i Adrián Chapela com a protagonistes de l’ICG Força Lleida que posaven el conjunt lleidatà a +5 en l’electrònic (24-29). Providencials Shaq sota cistella i Carey el rebot per mantenir l’avantatge en el lluminós. Toni Ten demanava el primer temps mort del partit quan veia que l’ICG Força Lleida es trobava còmode a la pista i l’avantatge de +5 es mantenia gràcies a una cistella de Stutz. I tornava anotant Stutz a la repressa per agafar una mica més la distància a +7 (28-35). Després d’uns minuts on els de Castelló semblava que trepitjaven els talons als de Jorge Serna, la lluita de Santa Ana en recuperació de pilota i Diene anotador obligaven Toni Ten a demanar un altre TM amb l’ICG Força Lleida 8 per sobre (31-39). Però un TAU ben posicionat sobre el parquet, apretant i bé en defensa, situaven el lluminós 35 – 39 per anar al descans.

Tercer quart de molta intensitat al Ciutat de Castelló. Els locals es posaven per davant l’electrònic (41-39) en l’inici del 3Q amb un 6-0 en els primers 3 minuts. Després d’uns minuts per darrere en el marcador, Marc Martí agafava el protagonisme anotant 6 punts per tornar a distanciar-nos del rival. Edu Gatell anotava de 3 a falta de 29 segons per finalitzar el quart però Carey i Lafu (sobre la botzina) s’hi tornaven i portaven l’equip al 4Q amb el 49-55.

El local Josep Puerto tenia l’encert a les seves mans posant 3 triples consecutius i posava el TAU Castelló a -2, obligant Jorge Serna a aturar el joc. Amb el públic molt endollat, Chema Garcia situava els locals per davant altre cop en l’encontre (61-59), un resultat que no s’ha mogut en gairebé 3 minuts. El tram final ha estat un intercanvi de cistelles per ambdues bandes però finalment la victòria s’ha quedat a Castelló (68 – 64).