CRÒNICA & POST PARTIT| Victòria de l’ICG Força Lleida davant el TAU Castelló per 71-70 en el partit amistós de pretemporada

Partit de pretemporada al Barris Nord entre l’ICG Força Lleida i el TAU Castelló on els de la Terraferma s’han endut el partit al guanyar 71 – 70.

Protagonisme lleidatà en la primera part del partit. Per una banda, Marc Martí amb 7 punts i Albert Lafuente amb 4 sumaven de la banda local. Malgrat l’encert local, el conjunt de Castelló tenia l’encert a les seves mans i agafava avantatge de +13 (9-22). El 1Q acabava a 13-24.

Més protagonisme lleidatà al 2Q, no tant per total de punts, sinó per estrena amb l’ICG Força Lleida. Els germans Sarrate, Pau i David, sortien a pista i anotaven 2 punts cada un per retallar distàncies amb el conjunt castellonenc. Santa Ana, des del triple, posava pressió als visitants i Toni Ten demanava TM quan veia que l’equip de Jorge Serna posava taules al lluminós (37-37). Poc a canviat la cosa per anar al descans, on Castelló sumava 1 punts més des del tir lliure i anaven a vestidors 37-38.

Minuts igualats a la repressa del partit on l’ICG Força Lleida aconseguia posar-se per davant en l’electrònic (42-40) però TAU Castelló tornava a sumar per dominar en el lluminós. Els minuts transcorrien amb igualtat sobre la pista però en els últims compassos, TAU Castelló agafava confiança i començava els últims 10 minuts amb el marcador 53-60.

L’ICG Força Lleida ha arrencat agafant la capdavantera en l’inici del 4Q. L’encert tocava de la banda lleidatana amb cistelles de Chapela, Marc Mrtí i Steven Santa Ana que es posaven 1 sota i TAU Castelló demanava TM. Però Albert Lafuente des del triple i Mbaye de 2 ampliaven l’avantatge i es posaven a +4 a falta de 5 minuts per al final del partit. Seguia el partit on l’ICG Força Lleida dominava i aconseguia augmentar l’avantatge a +6 (70-64) a falta de 2 minuts per acabar. Castelló s’ha tornat a carregar les piles i ha aconseguit empatar el partit a 70 a falta de 16:5 segons per al final de l’encontre. Jorge Serna demanava TM amb la pilota per al conjunt lleidatà però els visitants posaven l’empat en l’electrònic quan només faltaven 16:5 segons per acabar però Santa Ana anotava 1 dels 2 TL a les acaballes de l’encontre i finalitzaven amb victòria per la mínima 71-70.