CRÒNICA & POSTPARTIT| CB Hospitalet 80 – 79 ICG Força Lleida en el 1r partit de Lliga Catalana LEB

Partit ajustadíssim per 80-79 a Hospitalet on l’ICG Força Lleida no ha pogut aconseguir la victòria en el primer partit de la Fase 1 de Lliga Catalana LEB.

L’Hospitalet ha començat obrint la llauna al Pavelló del Centre d’Hospitalet en una arrencada de partit on els locals han sapigut agafar l’avantatge posant-se 10-5 en el primer tram. L’ICG Força Lleida ha reaccionat a temps posant-se per davant en el marcador però els d’Hospitalet no han perdut pistonada i han aonseguit posar el 23-21 en l’electrònic al 1Q.

Primers minuts d’incertesa en l’inici del 2Q. El lluminós no es movia per cap de les dues bandes però els locals han agafat confiança i sumaven en el marcador posat-se a +11 en el primer tram del quart. L’ICG Força Lleida, fent equip, retallava distàncies a falta de 3 minuts pel descans i un Shaq contundent en el rebot ofensiu i defensiu i Santa Ana amb el triple a les seves mans, posaven taules en el marcador. Es mantenia la igualtat en el lluminós i s’anava al descans amb un avantatge per la mínima dels de negre per 38-39.

L’Hospitalet ha tornat fresc després del descans i no perdonava des de la línia de triple però l’ICG Força Lleida ha tallat la dinàmica dels locals. El marcador anava igualat, un amunt, un avall però els de Jorge Serna han aguantat fins posar el 60-62 al final del 3Q.

Màxima igualtat en l’últim quart. Joc ràpid, intercanvi de cistelles entre els dos conjunts i nervis sobre el parquet en algunes jugades. Els locals han aprofitat el factor pista per agafar confiança i posar-se +4 a falta de 2 minuts pel final del partit. Jorge Serna ha demanat TM per recuperar les sensacions en el joc i ho ha aconseguit al posar-se per davant en l’electrònic amb un triple de Chapela (75-76) però els locals, en una jugada de contraatac s’han situat +1 (77-76) al lluminós a falta de 26:1 segons per agafar el partit. Santa Ana anotava de 3 per posa l’equip +1 però l’Hospitalet s’hi ha tornat des de la línia de triple i tancava el partit 80-79.

ESTADÍSTIQUES

Valoració post-partit:

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24