Crònica | Victòria en el primer partit de la pretemporada davant el TAU Castelló (87-84)

El Força Lleida ha rebut aquesta tarda al TAU Castelló a Alguaire en el primer partit amistós de la pretemporada. Jorge Serna ha donat minuts a tots els jugadors convocats, inclús els vinculats Víctor Vinós i Jordi Bergadà.

El primer quart s’ha caracteritzat per l’elevat nombre de punts (31-27). El partit ha començat amb intercanvi de cistelles per les dues bandes, fent que el marcador fos molt ajustat en els inicis del partit i on la diferència de punts fos només de 2. Amb un 14-14 en els cinc primer minuts, no ha baixat el ritme d’anotacions al pavelló d’Alguaire. El Força Lleida ha començat a agafar l’avantatge als últims minuts del quart, arribant a una màxima de +8 (31-23) però els visitants han sapigut controlar la situació i posar el 31-27 final.

El TAU Castelló ha sortit fort i amb molt encert en el segon quart, aconseguint igualar l’electrònic a 36. En uns moments de desencert del Força Lleida, els visitants s’han distanciat de 4, moment en que Jorge Serna ha demanat un temps mort molt útil, ja que els de Lleida han tornat a posar-se per davant el marcador (41-40). A partir d’aquí, el partit ha tornat a ser un estira i arronsa de punts i el marcador s’ha decantat per la banda dels visitants amb un triple sobre la botzina (45-49).

El tercer quart comença amb decencert a les dues cistelles però TAU desencalla la situació posant-se a +9. El quart transcurreix amb nervi per part dels dos equips amb errades als tirs lliures, assistències que acaben relliscant de les mans, rebots sense resultat… Aquesta situació fa que els dos equips segueixin sense trobar la cistella i els visitants mantenint la distància de +9 en l’electrònic. A falta de 3 minuts per al final del quart, el Força Lleida agafa les regnes del partit retallant distància amb 2 cistelles i 2 tirs lliures anotats. Els visitants desperten amb un joc ràpid i atents al rebot però el Força Lleida no abaixa els braços i els rebots i un triple de Miki Feliu a l’últim segon posen els de la terraferma per davant al marcador (67-66).

Últim quart amb inici favorable al Força Lleida gràcies als rebots i a les anotacions que fan que Toni Ten demani TM. Tot i així, un Miki Feliu atent en defensa i recuperacions a mitja pista i Obi Kyei a tot arreu, fan que els locals es posin amb un +6 a falta de menys de 5 minuts per al final del partit. El TAU Castelló no perd pistonada i aconseguiex posar-se un per sota fet que porta a Jorge Serna a demanar TM. Marcador ajustadíssim en els últims minuts de partit on han tornat a aflorar els nervis per un moment però el Força Lleida ha sapigut mantenir-se serè amb dos triples seguits i amb un +5 en el resultat (84-79). Els jugadors visitants no han afluixat la seva pressió i han escurçat distàncies. Els segons passaven lentament a Alguaire amb l’intercanvi de temps morts per part dels dos entrenadors i amb les aturades de joc a causa de les faltes dels visitants, que intentaven recuperar el màxim de temps possible per a tenir últimes oportunitats. Però el força Lleida ha resistit i ha aguantat el resultat fins guanyar 87-84.

Màxim anotador: Obi Kyei (16)

Kyei (16), Turner (11), Bergadà (1), Djuran (5), Chapela (9), Sierra (4), Badal (12), Fall (12), Quintela (12) i Vinós (5)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24