Crònica| Victòria en l’últim amistós. Força Lleida 79 – 57 Bàsquet Girona

Victòria dl Força Lleida en l’últim partit de pretemporada. L’equip lleidatà s’ha imposat per 79-57 al Bàsquet Girona en l’últim partit amistós abans d’encarar l’inici de la lliga regular LEB Or el proper divendres, 5 d’octubre davant el Palma al Barris Nord.

El Força Lleida ha començat el partit controlant la situació. Un bon Obi Kyei sota cistella, tant en rebot com en encert (8 punts en el primer quart) i amb Quintela i Djuran amb els punts a les seves mans (5 per cap), han posat l’equip de Jorge Serna com a dominador del partit. Malgrat que el Bàsquet Girona anava xafant els talons al Força Lleida en el lluminós del Barris Nord, amb diferència d’un punt en alguns moments, els locals no han abaixat la guàrdia i han sapigut controlar l’avantatge fins acabar el 1Q amb +4 (22-18).

El segon quart ha estat clarament de domini local. En els cinc primers minuts, els de negre han aconseguit un parcial de 14-2 gràcies a les actuacions de Mbaye i Stutz des del tir lliure i de jugades individuals; i dels dos triples d’Adrián Chapela. A la festa dels triples s’hi ha sumat Adrián Garcia, el jugador del Cadet de la base del Força Lleida, que ha posat el 39-22 en l’electrònic. El Bàsquet Girona no estava còmode sobre el parquet del Barris Nord i el Força Lleida ho ha aprofitat per aconseguit el seu màxim avantatge de la primera part (+24. 46-22). Els visitants han aconseguir retallar 4 punts abans d’arribar al descans (46-26).

L’inici del tercer quart ha seguit la tònica de la primera part de l’amistós. El Força Lleida no perdonava i seguia sumant punts mentre que el Bàsquet Girona seguia sense trobar-se còmode (10-3 els primers cinc minuts). Però la sort s’ha capgirat en els següents cinc minuts de quart. El Bàsquet Girona ha sàpigut trobar els forats de la defensa del Força Lleida posant un parcial de 0-8 en l’electrònic, fet que ha obligat a Jorge Serna a demanar TM a falta d’1:36 minuts per a finalitzar el quart. Però el TM no ha servit per seguir sumant en el marcador i s’ha arribat al final del 3Q amb un 58-39.

Els últims 10 minuts amb joc han estat una còpia de l’inici del partit. Tant el Força Lleida com el Bàsquet Girona han tingut les seves oportunitats en una recta final més igualada però amb l’avantatge en el marcador. Locals i vistants anaven fent al seva feina obtenint un parcial de 21-18, gairebé idèntic al del primer quart. El partit ha acabat amb victòria per als de la Terraferma per 79-57.

Màxim anotador de l’equip: Eric Stutz (12 punts)

Anotadors del Força Lleida: Turner (6), Kyei (10), Stutz (12), Djuran (8), Chapela (8), Badal (8), Oliva, Mbaye (8), Adrià Garcia (3), Fall (7), Quintela (7), Brià (2)

Actualitat

VICTÒRIA D’INFART

L’ICG Força Lleida s’emporta un triomf ajustadíssim (73-74) de Sevilla amb un final d’infart. L’encert de Jaume Lobo, amb 24