Cròniques Base | 11-12 Gener 2020

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PRE-MINI C 35 – 33 CB BALAGUER BLAU

Primer partit de l’escola a la lliga Pre-mini Masculí. Els jugadors del Força Lleida van jugar contra nens superior a la seva edat i físicament, això va provocar que haguessin de donar el seu màxim en tot moment per poder competir, i així ho fan fer. Durant tot el partit van estar molt intensos i agressius, no deixant que l’equip visitant (Balaguer) pugues estar còmode. Aquesta intensitat els va ajudar a robar pilotes i ha pogut córrer contraatacs acabant en cistella fàcil. Comentar també que el Balaguer no es va rendir en cap moment, sent un partit molt igualat. El resultat final va ser per 2 punts a favor de l’equip local.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PRE-MINI B 8 – 58 BC MORABANC ANDORRA A

Bon partit el que es va viure al pavelló Agnès Gregori el diumenge 12 de gener.
Partit dominat per un conjunt andorrà que va aconseguir jugar a un ritme molt elevat.
Els lleidatans, a poc a poc, es van anar ficant al partit fins a aconseguir tenir moments de bon joc en atac, i moments de solidesa defensiva contra un molt bon equip.
Un fet molt positiu que cal destacar, és que els jugadors del Força Lleida no van abaixar els braços, tot i la superioritat visitant, per seguir competint i millorant el màxim possible.
En conclusió, els jugadors van gaudir i millorar moltíssim d’un partit contra un gran rival.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PRE-MINI A 63 – BC MORABANC ANDORRA A

Primer partit després de Nadal i que malgrat del resultat, ha estat molt disputat pels dos equips, amb un Força Lleida amb una bona defensa i corrent el contraatac i un Andorra molt lluitador, que no va tirar el partit en cap moment.

BC ALMENAR 38 – 51 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI D

Partit molt igualat el disputat en Almenar, amb dos equips nerviosos però intentant en tot moment fer bé les coses. En el 7 període, el nostre equip amb un parcial de 0-12 va marxar en el marcador, diferencia que va servir per portar-se la victòria a casa.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA MINI C 83 – 33 BC MORABANC ANDORRA BLAU

Primer partit de la segona fase, on els locals van sortir amb ganes de jugar, després de l’aturada per festes de nadal. Van ser capaços de realitzar cistelles fàcils, ja que van defensar bastant bé al jugador quan tenia pilota permetent robar amb continuïtat gairebé tot el partit excepte al final on ja es van relaxar una miqueta i van reduir l’agressivitat i predisposició en defensa. Tot i això bon esforç dels jugadors i ara a seguir treballant durant cada setmana que resten.

LA SALLE MANRESA 1 60 – 62 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA PRE-INFANTIL

Victoria del Torrons Vicens Força Lleida en un partit tremendament igualat que no es va decidir fins a l’últim segon, quan una bona defensa va decantar la balança cap als ilerdencs.
Inici de partit molt fred del Força Lleida, que en els primers minuts es va veure superat per l’alt ritme i la capacitat física de La Salle Manresa (12-2 en el minut 5 i 22-13 al final del primer període). A partir d´allí, el Torrons Vicens va incrementar clarament la seva intensitat defensiva i amb multitud de recuperacions de pilota, va ser capaç d’anotar canastres fàcils per a anar reduint a poc a poc les diferències en el marcador (32-28 al descans) i fins i tot arribar a posar-se clarament per davant després d’un gran tercer quart (43-54).
En l’últim període, el bon joc de La Salle Manresa i alguns errors fruit del nerviosisme del Força Lleida, van fer que el marcador tornés a igualar-se i el partit no es decidís fins a l’última jugada (60-62).

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INFANTIL PROV 48 – 69 BC MORABANC ANDORRA GROC

Partit molt fluix del Torrons Vicens Força Lleida davant un rival molt superior quant a intensitat defensiva i ganes de competir.
Els lleidatans van estar especialment tous i nerviosos durant la primera part del partit, en aquest període de temps l’Andorra va aconseguir la avantatja en el marcador que es reflectiria al final del partit.
A la segona part del partit els lleidatans van reaccionar tímidament i van aconseguir guanyar el còmput del 5é i 6é període per 1 punt de diferència. Els últims dos períodes la igualtat va continuar sense temps ja per arreglar el que havia passat en la primera part del partit.
Així doncs derrota del Torrons Vicens Força Lleida en un partit que l’Andorra va demostrar molta més actitud que els jugadors locals.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA INTANFIL PREF 41 – 98 BARÇA A

Partit on els jugadors del Barça van mostrar la seva superioritat física a partir del minut 5 de joc, on un parell de triples consecutius els hi va donar la confiança per començar a imposar el seu ritme de joc, davant un combatiu Força Lleida que va aconseguir competir en certs moments del partit a base d’esforç i intensitat, que no van ser suficients per contrarestar el físic i la qualitat dels jugadors visitants.

CB CERDANYOLA AL DIA B 54 – 60 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CADET 1R ANY

Partit a una pista complicadíssima: curta, estreta i amb unes anelles molt dures que ho escopien gairebé tot. De fet, tot i la nostra baixa anotació pel que estem acostumats (88.5 punts per partit fins aleshores) hem estat l’equip que ha aconseguit la màxima anotació en aquest pavelló. El rival, un equip bastant preparat tàcticament i amb les idees molt clares, van sorprendre l’inici amb un parcial de 10-0 als visitants, que es van veure superats per l’energia dels locals. Després d’un pas per la banqueta, els lleidatans van reaccionar amb un parcial de 2-21, però els locals no es van desenganxar en cap moment i es va arribar al descans 24-30. Els jugadors lleidatans sabien que no seria fàcil endur-se la victòria, i van fer un gran treball en equip, eixamplant de mica en mica la distància en el marcador i arribant a l’últim minut tretze punts per sobre. Una desconnexió a l’últim minut, va permetre als locals maquillar el marcador, però sense fer perillar en cap cas la victòria d’un Força Lleida, que, tot i no fer un partit brillant, va realitzar un partit amb molt d’ofici, aixecant un parcial de 10-0 en una pista que una cistella val or i insistim, amb un treball coral de tot l’equip, tant en atac, com en defensa.

TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA CADET INTER 70 – 63 CN TÀRREGA

Triomf ajustat del Cadet A del Força Lleida per 70 a 63 davant un combatiu CN Tàrrega.
Els locals van tenir una fluixa posada en escena, veient-se superats pel conjunt targarí en ritme i intensitat, a més d’encert. Aquesta seria la tònica de la 1a meitat, un equip conformista davant un equip amb gana i actitud que anava a vestidors per davant (31-32).
A la 2a meitat els locals foren capaços de trobar bons tirs i capgirar el marcador a base de triples i algun contraatac. Els visitants mai van perdre la cara al partit i van competir fins al darrer instant.
Acaba la primer volta amb un partit fluix per part dels lleidatans i un balanç de 6-7. Diumenge vinent rebem al Diagonal Mar.

SARSA LA SALLE MANRESA 1 68 – 48 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA JÚNIOR 1R ANY

Derrota del Força Lleida a la pista del 2n classificat de la competició. El partit dels nois de la Terraferma va ser molt destacable i amb un nivell d’esforç i treball molt elevat, en què els locals no van aconseguir marxar del marcador fins als darrers 2 minuts finals.

SESE A 63 – 72 TORRONS VICENS FORÇA LLEIDA JÚNIOR INTER

Bon partit del Torrons Vicens Força Lleida anant de menys a més de l’inici al final.
El partit va començar molt malament per als lleidatans que veien com el Sese sortia molt ficat i feia un dolorós parcial de 8 – 0 que obligava a demanar temps mort amb 2 minuts de joc. A la represa del joc, els lleidatans van començar a ficar-se dins del partit i finalment van poder acabar el primer quart a només 3 punts dels locals.
El Sese va dominar el segon quart gràcies a la seva defensa zonal i les errades lleidatanes, a més a més la poca concentració visitant i el desencert, va fer que a la mitja part el resultat fos de 39 a 31 i amb no molt bones sensacions.
La segona part però va ser clarament de domini lleidatà i al final del tercer quart aconseguia empatat el partit amb una millora notable del control del rebot, concentració i, sobretot actitud.
Aquest domini es va traduir en major confiança i agressivitat defensiva. En atac amb menys imprecisions, millor selecció de tir i al final, va ser l’actitud va ser la clau per aconseguir dominar el partit, guanyar-lo i recuperar l’average en un bon partit de bàsquet.