Cròniques de la base (11-12 Setembre )

Nayox CBF Lleida Infantil Pref Fem. – Vilabàsquet Viladecans Blau

Inici de temporada a Espai Fruita – Barris Nord per l’infantil preferent que s’enfrontava al Viladecans. Partit marcat per la superioritat visitant que no va donar cap opció a les vermelles. Així i tot, les locals van mostrar una bona actitud competitiva sense abaixar els braços. A l’inici del tercer quart, el Lleida va ser capaç de mantenir al Viladecans durant 4 minuts amb només dos punts i mostrar un joc amb més espais i criteris aconseguint més opcions d’arribar a cistella.

Resultat final: 12-96

Serra Casal Infantil – Nayox CBF Lleida Infantil Pref Masc.

Debut amb victòria del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil preferent, en un partit molt més igualat del que assenyala el marcador, que no es va decidir fins als últims minuts de joc.

Primera part tremendament equilibrada, en la qual el Nayox CBF Lleida després d’una gran sortida (10-22 en el minut 7 de partit), va veure com l’equip local equilibrava el marcador gràcies a bones accions individuals i ràpids contraatacs (38-39 al descans).

En la segona meitat, la igualtat va continuar sent la tònica predominant, encara que l’equip ilerdenc va aconseguir obrir una petita bretxa en el marcador gràcies a una bona feina defensiva i a una certa superioritat en el rebot. Malgrat tot, el Casal Vilafranca va posar les coses molt complicades i la trobada no es va resoldre fins als últims minuts, on el major encert del Nayox CBF Lleida va ser clau per a emportar-se aquesta primera victòria en la competició.

Resultat final: 67 – 79

Nayox CBF Lleida Cadet Pref Masc. – U.E. Gaudí-Forus Sardenya A

Debut amb victòria del Nayox CBF Lleida en un partit que va començar de cara en el marcador per part de l’equip local però que es va anar igualant en el desenvolupament de la resta de minuts.

El ritme als dos primers quarts va pertànyer e l’equip local, però al tercer quart va ser diferent i l’equip visitant va dominar el rebot i el ritme del partit. Això va fer que el marcador s’igualés i que el partit s’hagués de decidir als últims 10 minuts amb els dos equips amb opció de victòria.

Finalment els lleidatans van saber trobar novament el ritme sobreposant-se al deu mal moment del tercer quart i la victòria es va a quedar (tot i el patiment) a casa.

Resultat final 63 – 52

JAC Sants Barcelona – Nayox CBF Lleida Júnior Fem.

Primer partit de la temporada, on van dominar els nervis a l’equip visitant i van influenciar durant tot el transcurs del partit.

L’inici del primer quart per part del Nayox CBF Lleida va ser bastant erràtic, accelerat i precipitat provocant gran nombre de pèrdues que afavoriren a l’equip local a aconseguir distanciar-se al marcador (16-10). Pel que fa al segon quart, existeix una petita reacció per part de l’equip visitant, augmentant la concentració i disminuint el nombre de pilotes perdudes, que va permetre tornar a ficar-nos al partit i marxar a la mitja part amb empat (28-28).

A la represa, l’equip visitant va començar més intens al darrere i va permetre córrer contraatacs i obtenir per primer cop una petit avantatge de 5 punts al marcador. Ara bé, al final del tercer quart l’equip local va augmentar el nivell d’agressivitat en defensa i el ritme en atac, que el Nayox CBF Lleida no va saber contrarestar, obtenint un bon parcial que va permetre que marxessin amb un 42-39 favorable per elles. L’últim quart va ser molt igualat on les locals van mantenir el nivell i l’avantatge, tot i els esforços del Nayox CBF Lleida per emportar-se el matx.

Resultat final: 61 – 56