Cròniques de la base ( 13 – 14 Nov )

NAYOX CBF Lleida Mini B Femení – Cervera Mobel Línea

Partit molt igualat entre les jugadores del CBF Lleida i el Cervera, on va haver-hi moments de domini pels dos equips en tots els períodes, les jugadores del Segrià intentaven córrer, però van estar poc precises en la definició i les jugadores de la Segarra ho intentaven amb el joc sense la pilota. Al final les locals van estar més encertades i van guanyar el partit per 1 punt.

Resultat del partit: 40 – 39

NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any A Masculí – SESE

Gran inici del Nayox Força Lleida, molt connectat durant els primers minuts del partit i agafant una primera escletxa de tretze punts al marcador. Els visitants han reaccionat arribant a empatar el partit, però una última embranzida ha establert el 44-35 amb el que s’ha arribat al descans. El compte pendent que tenia l’equip, que era competir les segones parts, avui s’ha assolit, i fins i tot, s’han ampliat les diferències als darreres tres minuts per l’encert exterior. Bon esforç del Nayox Força Lleida davant un equip molt competitiu i talentós.

Resultat del partit: 82 – 63

NAYOX CBF Lleida Infantil Inter Masculí – C.B. Joventut Badalona B

Setena jornada de la lliga i derrota molt ajustada del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit on la igualtat ha estat constant durant els 40 minuts i que no s’ha acabat de decidir fins als últims segons a favor dels jugadors del CB Joventut de Badalona B.
Una primera part, on no hi ha hagut un dominador clar en el marcador ja que tant per part dels jugadors del Nayox CBF Lleida com pels jugadors visitants hi ha hagut petits parcials a favor que feien que obrissin una mínima diferència entre 4-6 punts. Cal destacar que els jugadors locals en el tram intermedi de cada quart era on a través d’una bona activitat defensiva i un bon moviment de pilota que feien aquests petits parcials a favor. Al descans, el Nayox CBF Lleida s’anava al descans perdent per 40-45.
En la segona meitat, el partit continuava amb la igualtat vista en els primers 20 minutos, però en aquest cas sempre amb el CB Joventut Badalona B per davant en el marcador. Però, mancant 10 segons i només perdent de 3 punts, el Nayox CBF Lleida ha tingut l’últim tir per a empatar però no ha entrat. Al final, derrota per 71 a 74.

Resultat del partit: 71 – 74

Peña Fragatina – NAYOX CBF Lleida Cadet Prom Femení

Derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria cadet provincial femení, un partit molt més igualat del que assenyala el marcador, el desencert en el primer quart 30-04 va ser el desencadenant de la derrota.
El segon quart va estar totalment equilibrat amb parcial de 10-10, en la segona part es va mantenir la igualtat gràcies a bons contraatacs, amb un bon treball defensiu i en atac que van poder mantenir la igualtat dels parcials en el Tercer i Quart període, la diferència insalvable del primer quart va condicionar a l’equip tot i que la tònica dominant va ser la lluita i l’actitud que tot i anar a remolc l’equip Nayox CBF Lleida va continuar lluitant fins al final.

Resultat del partit: 72 – 36

C.N. Tàrrega B – NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Masculí

El partit va començar amb molta igualtat, amb un Tàrrega que aconseguia anotar amb accions individuals, penalitzant errors dels visitants i un CBF Lleida que intentava anotar en transicions imposant un ritme alt de joc. En el segon període els del Segrià van aconseguir controlar el ritme de partit i incrementar la seva intensitat defensiva, d’aquesta manera van anar 14 punts per davant en la segona part.
Però en la segona part els jugadors de l’Urgell van millorar les seves prestacions defensives col·lapsant la zona i van anar entrant en el partit a poc a poc, fins a arribar a situar-se a 4 punts. Però els visitants van continuar concentrats i a la vegada van estar encertats en el tir exterior, finalment van consolidar l’avantatge fins als 9 punts finals.

Resultat del partit: 67 – 76

C.B. Balaguer – NAYOX CBF Lleida Júnior Terr Femení

El Nayox CBF Lleida es va endur el duel a la part alta del campionat provincial junior femení davant el líder de la categoria el CB Balaguer Blau. El partit va començar amb molt desencert per part dels dos equips sense imposar cap dels dos equips el seu joc, va ser un partit marcat pel predomini del joc físic amb moltes situacions de lluita i moltes interrupcions del joc. El Nayox CBF Lleida va plantejar una defensa intensa durant bona part del partit incomodant els atacs del Balaguer i no deixant-les imposar el seu joc, fruit d’aquesta defensa es van generar moltes situacions de transició i contraatacs anant-se’n les visitants al descans amb un 16-29.
Després del descans el Junior femení del CBF Lleida no es va relaxar, i el tercer quart va ser clau al mantenir la diferència en bona part d’aquest, mantenint una bona defensa que feia recuperar moltes pilotes
L’últim quart el CB Balaguer va reaccionar i va reduir la distància a 14 punts, però el Nayox CBF Lleida va saber sobreposar-se i no perdre el control del partit, fins als instants finals d’aquest.
El Nayox CBF Lleida va saber mostrar caràcter quan més falta va fer, per tirar endavant el partit

Resultat del partit: 36 – 56

NAYOX CBF Lleida Sènior B Femení – AEC Collblanc

Victoria del Nayox CBF Lleida en la seva quarta trobada com a local en la categoria de 2a catalana femenina en un partit que no es va decidir fins a la segona part, ja que en la primera meitat, la igualtat va ser la nota predominant, i només un bon moment d’encert en els últims compassos del segon quart, va donar un avantatge de 12 punts per a les ilerdenques al descans (41-29).
En la represa, el Nayox CBF Lleida va intensificar el seu defensa, la qual cosa propiciava ràpids contraatacs . que permetien augmentar la diferència davant un Collblanc que va continuar barallant i que en cap moment va baixar els braços.

Resultat del partit: 80 – 50