Cròniques de la base ( 16-17 Oct )

NAYOX CBF Lleida Escola – Baby

Els equips de l´escoleta i els babys van participar i disfrutar aquest dissabte en la trobada d´escoles bàsquet organitzat per la Federació Catalana de Bàsquetbol

NAYOX CBF Lleida Mini A Fem – C.B. Bellpuig A

Bon partit el presenciat a Agnès, entre dos equips que van intentar imposar el seu ritme tant en atac com en defensa. El CBF Lleida va intentar fer córrer la pilota i amb el qual, va aconseguir realitzar ràpids contraatacs, arribant a jugar alguns atacs amb avantatge, però el Bellpuig no va marxar en cap moment del partit i va intentar contrarestar el joc local amb bones accions, tant defensives com ofensives.
L’equip local segueix millorant a poc a poc i agafant experiència en la competició.

Resultat del partit: 64 – 14

NAYOX CBF Lleida Mini A Masc – U.E. Claret

Primer partit pel Nayox CBF Lleida enfront de rivals de Barcelona, on s’han vist superats en intensitat i ritme de joc des de l’inici del partit.La primera part ha estat dominada de manera molt clara per part de l’equip visitant, robant moltes pilotes i corrent ràpids contraatacs amb superioritat anotant cistelles senzilles. Si més no, el Nayox CBF Lleida a la segona part ha estat una mica més agressiu en defensa i més ràpid en els contraatacs, provocant això una reacció, que pel desencert no s’ha vist reflectit al marcador, però si quant a sensacions.

Resultat del partit: 44 – 94

Cappont – NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any Masc B

Contundent victòria de l’equip local que ha sigut superior en tots els aspectes. En la primera part ja havien aconseguit un avantatge significatiu de 23- 8. L’equip de casa va asfixiar la fluïdesa del joc ofensiu del CBF Lleida i van aconseguir fer contraatacs on van ampliar el marcador fins que en el cinquè quart ja havien superat la barrera dels 50 i per tant tancar l’acta. A partir del sisè quart els visitant van poder fer algunes cistelles més, però poc van poder fer contra el domini del Cappont que és un dels equips més forts de la lliga.

Resultat del partit: 65 – 14

U.E. Sant Cugat – NAYOX CBF Lleida Infantil 1r any Masc A

El Nayox CBF Lleida ha fet una bona primer part gràcies a una defensa a tota la pista molt sòlida que els hi ha permès anotar en contraatac, 19-43 al descans. A la represa, els locals han millorat clarament el seu joc i han ficat amb majors problemes als de la Terra Ferma, que no han estat gens còmodes a pista i lluny del seu millor nivell. Quan l’equip comparteix la pilota en atac i és solidari als esforços defensius competeix molt bé, però cal ser més consistents durant tot el partit en aquests aspectes claus.

Resultat del partit: 42 – 74

B.C. Morabanc Andorra Vermell – NAYOX CBF Lleida Infantil Inter Masc

Quarta jornada i derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria infantil interterritorial, en un partit marcat per la igualtat durant tot el partit encara que sempre ha anat per davant en el marcador els andorrans, a pesar que els jugadors del Nayox CBF Lleida han tingut l’últim tir per a intentar igualar el marcador.
Primera part on el Nayox CBF Lleida li ha costat arrencar en el partit tant en defensa com en atac, encara que amb el pas dels minuts ha anat incrementant el seu nivell defensiu i la seva millora en atac a l’hora de jugar més en equip i ser més verticals cap a canastra. Malgrat això, el Nayox CBF Lleida aconseguia acostar-se en el marcador però no donar-li la volta en el marcador davant un equip andorrà que a través del rebot ofensiu i millor encert a canastra es mantenia per davant. Al descans s’arribava amb un marcador de 26 a 22 favorable per als locals. En la segona meitat, el partit continua la mateixa tònica mostrada durant el segon quart, exceptuant el tram final, on els andorrans aconseguien incrementar la diferència fins als 12 punts en finalitzar el tercer quart. En l’últim quart, el Nayox CBF Lleida amb dos triples en els instants finals cap a que mancant menys de 8 segons es col·loquessin a 3 punts. Al final, un triple fallat en els últims segons després de dos tirs lliures fallats pels locals i cap a que la victòria se l’emportessin els locals per 48 a 45.

Resultat del partit: 48 – 45

NAYOX CBF Lleida Infantil Pref Masc – C.B. Cornellà

Victoria del Nayox CBF Lleida en l’últim partit de la primera fase infantil preferent. Partit de gran igualtat, en el qual els ilerdencs van ser capaços d’obrir una petita bretxa d’11 punts al descans gràcies a la seva bona feina defensiva (36-25).
En la segona part, El Nayox CBF Lleida va ser capaç de mantenir la seva bona intensitat defensiva, gràcies a la qual cosa, pesi al bon joc del C. B. Cornella, va poder fins i tot ampliar mínimament la diferència fins al 73-57 definitiu.

Resultat del partit: 73 – 57

Femení Maresme UEM B – NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any FEM

Partit trampa pel Cadet 1r any femení per l’hora, la temperatura i sobretot pel rival que els resultats que han realitzat amaguen l’equip competitiu que són.
L’inici va estar marcat pel desencert d’ambdós equips durant els primers 3 minuts, així i tot vam poder reconduir el rumb del partit i anotar fins a arribar als 18 punts, creant la primera avantatja del partit per les visitants.
Durant el segon quart, les lleidatanes van pujar el ritme defensiu i van evitar que el rival anotés amb facilitat, provocant així que s’arribés a la mitja part amb la màxima del partit: +15.
L’inici del tercer quart va estar molt fort per part local i van poder retallar les distàncies en el marcador. Les lleidatanes no van estar encertades fins al final del quart sorprés per la defensa pressionant de les mataronines.
L’últim quart va tornar a estar marcat pel ritme lleidatà i les locals no van poder aconseguir lluitar-lo fins al final del partit.
Una nova victòria que deixa a les Cadets empatades en la tercera posició amb Grup Barna, rival amb el qual ens enfrontem la setmana vinent.

Resultat del partit: 41 – 62

NAYOX CBF Lleida Cadet 1r any Masc – C.B. Castellbisbal

En la 3a jornada de lliga que enfrontava al Nayox CBF Lleida i al CB Castellbisbal, els locals van dominar el partit de principi a fi i es van imposar per 127 a 36. Els locals van estar molt regulars pel que fa a activitat defensiva i ritme d’atac. La superioritat física i tècnica feia que el rival tingués molts problemes per generar en atac i aturar l’alt ritme ofensiu dels lleidatans. Així i tot, el conjunt visitant va lluitar fins al darrer instant.

Resultat del partit: 127 – 36

NAYOX CBF Lleida Cadet Inter Masc – C.B. Igualada

El partit de la 4ª jornada va ser dominat de començament a final per l’equip d’Igualada.
Els visitants van sortir a pista impartint el seu ritme de joc des del minut 1, compartint la pilota i trobant cistelles fàcils. Els locals no van poder parar l’1 contra 1 en tot el partit i es van trobar en desavantatge en tot moment. Al segon quart i va haver-hi un intent de re apropament amb un 29-35 a pista, però els visitants van reaccionar i se’n van anar fins al 55-33 per a tancar al partit i tancar el partit plàcidament. Els lleidatans no van entrar al partit en cap moment i ho van notar en el rendiment a pista

Resultat del partit: 58 – 108

NAYOX CBF Lleida Cadet Pref Masc – UBSA Sant Adrià

El Nayox CBF Lleida va poder tenir una tornada al Barris Nord agradable després d’haver-hi de jugar els dos darrers partits fora de casa. I això que el partit es va posar molt exigent donat que el resultat al descans era de 12 punts favorables als visitants.
Però el tercer quart va ser favorable pels locals des de l’inici i les sensacions del domini del partit van canviar a partir d’aquell moment. Així doncs els darrers 15 minuts van ser una contínua alternança en el marcador i també en les sensacions del partit.
Afortunadament, l’equip lleidatà va tenir més inspiració en l’encert en els moments clau i es va poder emportar la victòria.

Resultat del partit:

C.B. Martinenc – NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any FEM

La quarta jornada de la lliga enfrontava l’equip Nayox CBF Lleida contra el Martinenc al pavelló del Guinardó. El partit es va caracteritzar per un equip barceloní que va voler marcar la intensitat defensiva al llarg dels 40 minuts davant de les baixes de l’equip visitant. Durant el primer quart les locals van sortir més connectades al partit, fet que tinguessin més encert i més intensitat al rebot, aconseguit un bon parcial durant el primer quart. Al llarg del segon les de Lleida amb una bona circulació de pilota van poder sortir de la pressió defensiva aconseguides cistelles fàcils. Deixant el partit igualat a la mitja part.

A la represa del partit el tercer quart va estar marcat per l’ofensiva dels dos equips, aconseguint tirs alliberats, contraatacs…, On el ritme ràpid que proposaven les locals seguia predominant. El partit no es va decidir fins a l’últim quart on les visitants van flaquejar les forces aconseguint una bona renta en el marcador, encara així les de Lleida no van parar d’intentar-ho donant un ensurt final a les locals que no va ser suficient per emportar-se el partit.

Resultat del partit: 60 – 47

NAYOX CBF Lleida Júnior 1r any Masc – C.B. Hospitalet

Partit on l’equip visitant va dominar des del primer minut de partit fins a l’últim i va demostrar la seva superioritat física, tècnica i tàctica. Ràpidament va agafar una diferència de 10 punts i la va ampliar progressivament durant els 40 minuts davant un Lleida que ha d’utilitzar aquests partits per aprendre i millorar.

Resultat del partit: 44 – 108

NAYOX CBF Lleida Júnior Inter Fem – C.E. Maristes

El segon derbi local lleidatà aquesta vegada davant el CE Maristes, va acabar decantant-se per al Nayox CBF Lleida en el segon partit disputat a l’Agnès Gregori aquesta temporada.

El partit va començar dominant les locals fruit d’un defensa intensa , la qual  va originar moltes cistelles de contraatac i joc en transició.

El segon quart va ser calcat al primer tot i el desencert en alguns moments en el tir exterior el junior femení territorial va saber mantenir el ritme fins al descans dominant al marcador.

Després del descans el Nayox CBF Lleida va saber mantenir la concentració  i continuà amb la defensa intensa  plantejada en tot el partit, la qual va crear moltes situacions d’atac posteriors arribant als instants finals del partit amb el 69-31 en el marcador.

Resultat del partit: 69 – 31

C.B.F. Manresa U18 – NAYOX CBF Lleida Júnior Fem Pref

Visita al camp del Manresa, on un mal tercer període va fer que no poguéssim competir per emportar-nos la victòria.
L’inici del primer quart per part del Nayox CBF Lleida va ser erràtic, però una millora defensiva en la segona meitat del quart, feia que l’equip visitant acabés per damunt(10-15). Pel que fa al segon quart, l’equip local va augmentar la concentració, amb una bona pressió que feia que l’equip visitant cometés petites errades, i encadenant transicions tallades per l’equip local, el qual va permetre que marxéssim a la mitja part amb un punt de marge l’equip local (30-29). A la represa, l’equip local va començar més intens al darrere, i va aconseguir un parcial de 22-7 amb 5 minuts, el qual feia distanciar-se en el marcador a final del 3r quart (59-44). L’últim quart el Lleida va tornar a la intensitat de la primera part, jugant de tu a tu amb el rival i aconseguint no augmentar la renda al final del matx. (71-55)

Resultat del partit: 71 – 55

NAYOX CBF Lleida Júnior Pref Masc – Asfalt Club Bàsquet Igualada JMA

El Asfalt Club Bàsquet Igualada JMA es va imposar amb autoritat en la pista del Nayox Força Lleida per 66-94. L’equip visitant, amb molt mes desitjo, va sortir des del minut 1 a trencar el partit i així ho van fer, mitjançant ràpides transicions i asfixiants defenses que van deixar sense resposta als locals. El Nayox Força Lleida mai va baixar els braços malgrat la diferència en el marcador, i va lluitar fins a l’últim segon per a continuar aprenent d’aquest meravellós esport.

Resultat del partit: 66 – 94

C.B. Igualada B – NAYOX CBF Lleida Sènior B Fem

Victoria del Nayox CBF Lleida en el seu segon partit a domicili en aquesta temporada 2021/22 de la 2n categoria catalana.
El triomf ilerdenc es va forjar en una bona defensa que permetia recuperar pilotes i anotar així, moltes canastres fàcils en situacions de contraatac.
El Nayox CBF Lleida, després d’un primera quart igualat (9-14), va obrir els seus primeres rendes importants en el segon període, arribant al descans amb una diferència de 22 punts a favor (22-44). En la segona part, el conjunt ilerdenc no va baixar la intensitat davant un CB Igualada que mai va perdre la cara al partit i va continuar lluitant fins al Minut 40.

Resultat del partit: 40 – 88