Cròniques de la Base ( 18-19 Setembre )

SESE A – Nayox CBF Lleida Infantil Pref Fem

Segona jornada per l’infantil preferent davant un potent SESE. Les jugadores locals van mostrar una intensitat i estil de joc molt més contundent i efectiu al llarg de tot el partit. Tot i així, les lleidatanes van ser capaces d’aguantar i mostrar una progressió positiva al llarg del partit. Les excessives pèrdues de pilota per culpa del nivell de tensió i la gran activitat per part de les jugadores blaves facilitaven accions ràpides i efectives per part del SESE i dificultava amb excés l’atac vermell. L’exigència de la categoria marca l’alt nivell de predisposició i esforç que seguim treballant i millorant dia a dia.

Resultat final: 128- 21

Nayox CBF Lleida Infanti Pref – C.B. Santfeliuenc

Victoria del Nayox CBF Lleida en el seu debut com a local en la categoria infantil preferent. Bon partit dels ilerdencs, que després d’una sortida dubitativa, van imposar la seva bona feina defensiva per a recuperar pilotes i anotar nombroses canastres fàcils, la qual cosa va permetre obrir una bretxa important en el marcador ja en la primera part (42-19 al descans).
En la segona meitat, la tònica del partit va continuar en una línia molt similar, amb un Nayox CBF Lleida mostrant una gran agressivitat defensiva, i un CB Santfeliuenc que mai va baixar els braços i va donar una molt bona impressió quant a lluita i esforç.

Resultats final: 94 – 41

Nayox CBF Lleida Júnior Pref Fem – Manresa CBF U18

Primer partit pel Nayox CBF Lleida a l’Espai Fruita Barris Nord amb un partit molt igualat que al final va sortir cara per l’equip visitant i creu per l’equip local. La primera part del matx, va caure per part de l’equip local, amb un ritme defensiu elevat a tota pista que incomodava a l’equip visitant en els seus atacs provocant desencert i dificultat a l’hora de llançar a cistella. Així i tot, el Nayox CBF Lleida no tenia fluïdesa en atac i el balanç defensiu de l’equip visitant era bo, sense deixar opcions clares de contraatac i provocant un resultat igualat a la mitja part (29-28).

Pel que fa a la segona part l’equip visitant va decidir deixar de pressionar, sobretot a l’últim quart, defensant intensament a partir de 6,25m, reduint així els espais per atacar cistella. Això va provocar que l’equip local no trobés facilitat per atacar i fes molts llançaments des de fora sense estar encertades, decantant això el partit cap al costat visitant (43-48).

Resultat final: 43 – 48

Asfalt Club Bàsquet Igualada A – Nayox CBF Lleida Júnior Pref Masc

Debut amb derrota del Nayox CBF Lleida en la categoria júnior preferent, en un partit on el Asfalt Club Bàsquet Igualada es va imposar gràcies a tenir un major ritme en les dues parts del camp. Ja en l’inici es van veure les intencions de l’equip local (8-0), contestat ràpidament pel Nayox CBF Lleida (12-10) i respost amb contundència per uns jugadors del Asfalt Club Bàsquet Igualada que van arribar a anar 31 punts a dalt.

L’equip visitant però, mai va deixar de competir, entenent que hi ha un llarg i atractiu camí per a créixer en aquesta temporada.

Diumenge que ve 26 a les 17:45h en Barris Nord, l’equip Júnior del Nayox Força Lleida farà el seu debut com a local davant un dels equips mes forts de la generació 2004; el C.E. Sant Nicolau.

Resultat final: 86 – 63